Merhaba ben ibrahim Burak 21 yaşındayım AKÜ öğrencisiyim. Yakın zamanda 200sx almayı planlıyorum, forumdan yardım alıp elimden geldiğince katkıda bulunmayı düşünüyorum :)
Printable View
Merhaba ben ibrahim Burak 21 yaşındayım AKÜ öğrencisiyim. Yakın zamanda 200sx almayı planlıyorum, forumdan yardım alıp elimden geldiğince katkıda bulunmayı düşünüyorum :)
Selam kardeşim ben ve ikizimde AKÜ öğrencisiyiz :) Hoşgeldin foruma
Hoşgeldin keyifli forumlar.
hoşgeldin kardeşim bende afyondayım akü öğrencisiyim bölüm turizm sakaryalıyım tanışmak isterim araba muhabbeti yapıcak adam bulamıyorum valla afyonda kampüste gezen gri basık sedan civic görürsen durdur o benimdir tanışırız :)
hoş geldiniz.
Aramıza hoşgeldin.. Afyonda ne kadar öğrenci varmış şimdi :)
Bende üstü açık laci bir twi var zaten tek. Görürseniz ya benimdir ya eşim :)
Bu arada VW aracınız varmı ? Geçenlerde bir müşterim gelmişti ve oğlunun 200sx istediğini filan söylemişti :)
Hoşgeldiniz. Ben Afyon' luyum 200sx(s13) im var ama sadece yaz aylarında 2 ay orada kullanıyorum. Tatillerde denk gelirsek her türlü yardımcı olmak isterim ;)
hoşgeldiniz...
Keyifli forumlar ...
teşekkür ederim
hakan abiii şimdi hatırladıımm seniiii abi naptın o kişide bendim, benim adım konu başında da belirttiğim gibi İbrahim Burak çift isim var bende bana baba figürünü yakıştırdın ya abi ölsemde gam yemem ahahhaha :) :) :) :)
Hoşgeldiniz..