-
34 BC 983 Turbo Mk1 Focus
-
-
Oy oy oy çok çok iyi MaşAllah kazasız belasız.
-
Maşallah rengi duruşu 10 numara ,Kazasız belasız kullanın
-
-
Maşallah çok güzel!!
Kazasi belasız inşallah.
-
Maşallah çok güzel
kazasız belasız
-
Maşallah çok güzel
kazasız belasız
-
Maşallah çok güzel rengiyle duruşuyla, egzoz çıkışı cok fazla geni olmayan tek çıkış olsa, bide tampondaki geri görüş kamerası biraz sırıtıyor gibi, ilerisi içinde sanırım iki spor koltuk çok güzel olacaktır.
-
Masallah Focus a cok yakısıklı
-
bu arabalar çok sevilmiyor ama bence cok yakısıklı ve keyıflı siz daha yakısıklı ve keyıflı yapmıssınız.maşallah
-
Maşallah, güncel dyno verileri var mı yani şu an ne veriyordur?
-
masallah cok guzel aracınızz allah kaza bela vermesın :)
-
Maşallah Focus'a..Rengi bu kasaya en çok yakışan renk bana göre..
Güle güle kazasız belasız kullanın.
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin, genelde bu model Focus'lara bir şeyler ekleyenler katliam bir görüntü ortaya çıkarıyor. Sizin araç onlardan çok daha farklı duruyor, nazar değmesin.
Benim hoşuma gitmeyen tek şey, aracın ön tarafındaki sert duruş, arka tarafa yansımamış. Arkadan emekli arabası modundan çıkacak bir kaç değişiklik ile (spoiler, stop, tampon eki vs.) tam bütünlük sağlayabilir.
-
maşallah çok güzel duruyor..
-
Maşallah çok güzel gerçekten. Rengi çok hoşuma gitti.
-
Alıntı:
Deepblue Nickli Üyeden Alıntı
Oy oy oy çok çok iyi MaşAllah kazasız belasız.
teşekkürler.
Alıntı:
Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah rengi duruşu 10 numara ,Kazasız belasız kullanın
sağolasın teşekkürler.
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel masallah..
teşekkürler.
Alıntı:
Slmcnsl Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel!!
Kazasi belasız inşallah.
teşekkürler cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsn ;)
Alıntı:
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel
kazasız belasız
Alıntı:
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel
kazasız belasız
sağol.
Alıntı:
erdem Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel rengiyle duruşuyla, egzoz çıkışı cok fazla geni olmayan tek çıkış olsa, bide tampondaki geri görüş kamerası biraz sırıtıyor gibi, ilerisi içinde sanırım iki spor koltuk çok güzel olacaktır.
teşekkürler.arka tampona bişeyler yapıcam zaten egzozlardan memlunum şuan spor koltuklarda ileride inş.
Alıntı:
sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı
Masallah Focus a cok yakısıklı
teşekkürler.
Alıntı:
delta0o Nickli Üyeden Alıntı
bu arabalar çok sevilmiyor ama bence cok yakısıklı ve keyıflı siz daha yakısıklı ve keyıflı yapmıssınız.maşallah
sürüş keyfini başka araca değişmem özellikli viraj performansı çok iyi. teşekkürler.
Alıntı:
Sierra Rs Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, güncel dyno verileri var mı yani şu an ne veriyordur?
abi şuan debriyaj kaçırdığından dynoya çıkmadım bronz balatalarım gelsin çıkıcam ama ortalama 160-170 gibi bişey çıkabilir. zaten 0.7 bar basıyorum ne çıksa hayrımıza şuan gayet keyifli zaten ;)
Alıntı:
metin_1989 Nickli Üyeden Alıntı
masallah cok guzel aracınızz allah kaza bela vermesın :)
sağolun teşekkürler.
Alıntı:
Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Focus'a..Rengi bu kasaya en çok yakışan renk bana göre..
Güle güle kazasız belasız kullanın.
teşekkürler. rengi yetiyo zaten dediğin gibi sağolasın.
Alıntı:
Seven7 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Allah kaza bela vermesin, genelde bu model Focus'lara bir şeyler ekleyenler katliam bir görüntü ortaya çıkarıyor. Sizin araç onlardan çok daha farklı duruyor, nazar değmesin.
Benim hoşuma gitmeyen tek şey, aracın ön tarafındaki sert duruş, arka tarafa yansımamış. Arkadan emekli arabası modundan çıkacak bir kaç değişiklik ile (spoiler, stop, tampon eki vs.) tam bütünlük sağlayabilir.
arkada spoiler var piano black diye pek belli olmuyor ayrıca dediğiniz gibi trde adam akıllı ek yon ondan arkaya pek girişmedim. ileride custom bi tampon yapabilirim enazından bi difizör takabilirim. yorum için teşekkürler.
Alıntı:
Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel duruyor..
teşekkürler.
-
adama focus aldırır cinsten, maşallah kazasız belasız :)