TUNING TORCH Kıbrıs Hakkında Dolandırıcılık
İmpreza için carbon arka difizör arayışına girmiştim. Mayıs 2014 Bir kaç arkadaşımın tavsiyesi ile Kıbrıs dan Tuning Torch firmasında Ömer Saygın diye birisi ile tanıştım. Facebook aracılığı ile konuştuk. Türkiye ye çok parça gönderdiğin den felan bahsetti. Bende İmpreza arka diffizör carbon için 650$ para gönderdim teslimat için de 10 gün içinde Türkiye de olacağını söyledi. Mayıs ayından itibaren bekledim araya arkadaşlarda girdi en son parçanın geldiğini kırık olduğunu ve gümrüğe takıldığını bildirdi (Ağustos 2014) parayı geri ödeyecekti. 4 ay bitti 5. aya girdik ne telefonlara bakıyor, facebooktan engellemiş nede whatsapp tan ulaşamıyorum kendisine. Anlaşıldı ki ne parçayı vermeye niyeti var nede parayı ödemeye. İçinizden tanıyan arkadaşlar mutlaka vardır daha önce alışveriş yapıp sorun yaşamayanlarda olmuştur yazacaklardır da ben eksiksiz bir şekilde yazdım yaşananları paylaştım. Sadece ricam bu adama bu firma ile ticaret yaparken dikkatli olun. Yaptıkları yapacakları vaatte bulundukları işler sadece birer hayal ürünü...