EF Sedan alçaltma isteği ve seçenekler
Arkadaşlar merhaba, aracımın alt takımını yeniliyorum ve hazır yeri gelmişken aracımı alçaltmak istiyorum eibach 5 cm yay takmak istiyordum lakin benim bulabildiklerim 3 cm, coil yayların ve türevleri olan ***** inşaat demirinden beter olan yaylarında ne derece olumsuz sonuçlar doğurduğunu forumdaki arkadaşlarımız sayesinde gördük ustamla konuştuğumda ise bana ''ben senin aracının yaylarından keserek düşüreyim oriiinal yayların o alacaklarından çok daha iyi olur topu topu 3-4 cm düşsün istiyorsun ki o da sekme yapmaz rahat rahat binersin'' dedi bir usta mantığı ile :D presletme yay ısıtma gibi işlemlerin ne derece kötü sonuçlar doğurduğunu bir çok arkadaşımızda gördük ancak kendimce bu denli bir miktar için yay kesmenin bahsi geçen işlemler kadar sorun çıkarıp çıkarmayacağını düşünmekteyim ve bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim...öte yandan yay önerisinde bulunacak veya 5 cm eibach satan bir yer bilen, satan arkadaşımız varsa ve paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.