-
Reptile Symbol - 34 EM 7143
-
-
Fotoğraflar için mi arkası bu kadar yüksek hep mi
-
Bence lipsiz daha iyi görünüyor
-
Kafadan on numara ama arka 2 cm daha düşse daha iyi olur sanki. Maşallah kazasız belasız
-
Yerinde müdahaleler etmişsin :) Arkadan biraz daha alçalırsa daha güze durur kesinlikle.
-
Alıntı:
serkanaygün Nickli Üyeden Alıntı
Yerinde müdahaleler etmişsin :) Arkadan biraz daha alçalırsa daha güze durur kesinlikle.
Teşekkür ederim (:
Alıntı:
ibrahm_38 Nickli Üyeden Alıntı
Kafadan on numara ama arka 2 cm daha düşse daha iyi olur sanki. Maşallah kazasız belasız
Teşekküerler. Arka dediğim gibi çok yumuşak olduğu için ellemek istemiyorum (:
Alıntı:
junkers Nickli Üyeden Alıntı
Bence lipsiz daha iyi görünüyor
Lip her yerde sürtsün diye taktım sesi duymak amaçlı (:
Alıntı:
aroglu Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun :)
Teşekkürler (:
Alıntı:
kutaskullar Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraflar için mi arkası bu kadar yüksek hep mi
Arkası hep yüksek arka tarafa 2 kişi bindiği zaman lastiğe kadar iniyor çok yumuşak arka taraf o yüzden ellemiyorum (:
-
Maşallah kazasız belasız güzel olmuş.
-
Symbol güzel olmuş maşallah.
-
zevk meselesi ama bu tarz arabaların bu tarz modifiyelere uygun olmadığı kanısındayım. sadece türkiye de ya da hindistanda vardır eminim. maşşallah kazasız belasız kullanın..
-
Lipi değiştirmeni tavsiye edebilirim astra h lip daha güzel duracaktır. toto kalkık spec iyidir maşallah kazasız belasız :D
-
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
zevk meselesi ama bu tarz arabaların bu tarz modifiyelere uygun olmadığı kanısındayım. sadece türkiye de ya da hindistanda vardır eminim. maşşallah kazasız belasız kullanın..
neden öyle dediniz acaba anlayamadım, gayet güzel duruyor Maşallah arkanın biraz düşmesi lazım sonra daha da güzel olur :)
-
bende cok begendım
masallah
-
bizim mahallede cekilen foto efsane olmuş ciddi begendim :D maşallah basıklık az yakması on numara :D
-
arkayı 3-4 cm pessle konfordan hiç birşey kaybetmezsin o lipi sök allah aşkına yaaaaa o lipi alacağına üstüne 20-30 daha koyardın astra H alırdın sis farı tak jant değiştir yada gun metal yap yeterli ;)
-
Alıntı:
CenKeR Nickli Üyeden Alıntı
arkayı 3-4 cm pessle konfordan hiç birşey kaybetmezsin o lipi sök allah aşkına yaaaaa o lipi alacağına üstüne 20-30 daha koyardın astra H alırdın sis farı tak jant değiştir yada gun metal yap yeterli ;)
Cenker panpaya harfiyen katılıyorum :) jant bekliyebilir ama diğerleri acil yapılmalı
-
Alıntı:
Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı
Cenker panpaya harfiyen katılıyorum :) jant bekliyebilir ama diğerleri acil yapılmalı
Bu cenkeri takmıyorum ya :D
Alıntı:
CenKeR Nickli Üyeden Alıntı
Hepsini sen yapcaksın biliyosun dimi (:
Alıntı:
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı
bizim mahallede cekilen foto efsane olmuş ciddi begendim :D maşallah basıklık az yakması on numara :D
Sizin mahallenin etkisinden kanka :D
Alıntı:
omerta. Nickli Üyeden Alıntı
bende cok begendım
masallah
Allah razı olsun (:
Alıntı:
emre55 Nickli Üyeden Alıntı
neden öyle dediniz acaba anlayamadım, gayet güzel duruyor Maşallah arkanın biraz düşmesi lazım sonra daha da güzel olur :)
Arka çok yumuşak babayla beraber kullanıldığı zaman arkaya binenler oluyo direk lastiğe kadar düşüyor o yüzden ellemiyorum (:
Alıntı:
tlgylmz106 Nickli Üyeden Alıntı
Lipi değiştirmeni tavsiye edebilirim astra h lip daha güzel duracaktır. toto kalkık spec iyidir maşallah kazasız belasız :D
Bu lipe ücret ödemedim kopana kadar takılı kalsın arabada (: teşekkürler :D
Alıntı:
ouzs Nickli Üyeden Alıntı
Hoşuma giden her şeyi yapmaya çalışıyorum arabaya teşekkür ederim (:
Alıntı:
es026 Nickli Üyeden Alıntı
Symbol güzel olmuş maşallah.
Teşekkür ederim Allah razı olsun (:
Alıntı:
41AF101 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız güzel olmuş.
Allah razı olsun teşekkür ederim :)