Arkadaşlar merhaba yeni bir araç arayışı içerisindeyimde BMW E93le f30 arasında kaldım.Biri yeni kasa araç ise cabrio olduğu için aklımı çeliyor düşüncelerinizi bekliyorum :)
Printable View
Arkadaşlar merhaba yeni bir araç arayışı içerisindeyimde BMW E93le f30 arasında kaldım.Biri yeni kasa araç ise cabrio olduğu için aklımı çeliyor düşüncelerinizi bekliyorum :)
@Dragger görmesin :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67714843/detay
Acık ara F30....
sportıflık ıcın e93
dıger her turlu f30
E93 320d vardi bende ne jant takarsam takayim en gec 1 ay icinde arka jantlarim kiriliyodu araba deli etmisti beni sirf o yuzden ben f30 alirdim mumkunse 320ied hatta :)
Yeni her zaman yenidir f30 al gitsin :D
Cabrio keyfi diyorum.
Kırmızı E93 Dizel
f30 :icon_tup:
Cabrio bi yana diğer tüm araçlar bi yana. Cabrionun keyfini istediği kadar yeni olsun f30 vermeyecektir hatta yanına yaklaşamayacaktır.
eskimeden e93 alırdım.. cabrioya da binmedik dememek için.. sonra satıp f30a geçerdim.. gerçi ben 520d alırdım :)
F30 ile herkesten biri yada modifiyeli 4 kapili ama kafa rahat olur sagda solda kimse bulaşmaz, araba saglam vs.
E93 ile bir dünya uğraş, jant bile kirilabilirmis ama hem keyifli hemde ekmek var :)
Para ve zaman varsa tabiki e93.
şahsen cabrio keyfini tatmak için e93 alırdım, mümkünse dizel ...
heryer f30 zaten, e93 prestiji başka
füme yada beyaz e93 e kırmızı softtop olunca aşırı sexy duruyo. f30 değil f300 uçak desen yine e93 derim. bi bmwci olarak söylüyorum bunu
e93 ayrı bir duruş bence
konuyu açan arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama sedan 320d kıyaslaması yaptığımda f30un daha konforlu olduğunu düşünüyorum. ben olsam m sport f30 tercih ederdim heralde