Beyler salakca gelicek ama inanın araştırdımda pek bi şey anlamadım ne almalı dizel bu devirde ?
Printable View
Beyler salakca gelicek ama inanın araştırdımda pek bi şey anlamadım ne almalı dizel bu devirde ?
A3 teki dizel 1.9 arkadasımda a6 da var . arac 202.000 kmde sorun yok
hahahha olm acıtıgın karsılastırmaya bak lan...320d o fısetadan 10 tane alır:D kacparan var cebınde onu sole bakemm:)
kanka tek kelime corsa dizel 1.3 cdTİ 6 ileri vites ökuz gibi az yakıo ve astradan daha hafif daha iyi gidiyo bitane fulunden sport paketli tavsıye ederım yengemın kardeşinden var hatta maslağa bile geldim ve cok rhat ve şık bi araba...
fiyat / perf. / 2.el -- fiesta dizel
Pazar payı olarak corsa ve fiestanın payı daha büyük diye biliyorum ufak sınıfta palio dizelde dahil olsun bence fiesta ve corsa arasında sorarsanız corsa derim fiesta daha kaba kullanımlı geldi bana
segmentler çok farklı ama fiesta, corsa, punto üçlüsünden fiestayı seçerdm ben olsam. corsa sürüş açısından, yol tutuşu iç mekanı gayet rahat fakat bazı problemleri var aracın. fiesta'da böyle baz alınabilcek bir problem yok fakat corsa kadar uzun yolda rahat ettirmiyor. punto güzel uygun bir araç fakat fiesta ile karşılaştırıldığında çok dezavantajı var. özellikle makyajlı kasa fiestalar çok makul. toyotasa da çalışan bir abim şöyle diyor bide; eğer sıfır araba alıcaksan o arabanın en son üretilmiş makyajlı kasasını al, yeni modeli yerine. nedenide ilk üretimlere göre problemleri çözülmüş, çok daha tecrübeli yapılmış ve çok daha rahat problemsiz kullanılması.
Ozgun :) Laguna('05 makyajli kasa) 2.2otomatik dizel varsa Tr`de eger ciddi anlamda tavsiye ederim:)
1.9 dizelde olur ;) gercekten kullanimi rahat ici ferah,az yaakan cok kacan :D guzel bir araba:) sordugun secenekler icinde tercih etmen gereken bence Corsa olmali.
Benden bu kadar :)
walla Focuslarda guzel ama nihayetinde Ford cok yakması adında gizli :)
1.3cdti corsa inanılmaz az yakıyo.
Bu karşılaştırmadaki araçlar arasında BMW'nın ne işi var yuw :)
Sınıflar farklı...fiyat farklı... kalite farklı.
valla hem gitsin hem dizel olsun hemde üstü açık olsn fln dersen 2008 bmw 3.20 d süper olur :)
segmentler arasinda daglar var ama kucuk sinifta en iyisi bence punto...multijet kendini inanilmaz kanitlamis bir motor zaten corsadaki cdtida fiatin multijeti... yavuzun arabasinin nasil gittigini biliyoruz sonucta
120 d driving pleasure :)