-
1967 Chevrolet Camaro RS
-
Maşşallah elinize sağlık, ilk halide güzelmiş ama :)
-
emeğe saygım sonsuz yapılanı boklamak hiç adabım değildir ama jantları degistirseniz daha iyi olur gibime geliyor :)
-
Öndeki RS cizgisini tekrarlasaymıssınız dahada güzel olurmus gibime geliyor :) ( Emeğe saygım sonsuz herkesin görüşü farklıdır.)
-
araba sizin zevk sizin ama, ilk hali çok daha güzelmiş..
-
Ben de ilk halini daha çok sevenlerdenim. Maşallah araca.
-
ilk halı benı benden aldı son halı malesef uzdu bıraz masallah kazasız belasız
-
Harcanan emek çok büyük gerçekten ama ben de ilk halini beğenenlerdenim. Jantlar arabanın kaderini değiştirmiş resmen.
-
İlk hali iyiymiş son hali de fena olmamış tek eksiği siyah rs çizgileri
-
Oncelikle belirtiyim cok guzel bir arabaniz var ve bence Iki halide ayri ayri guzel. Sadece son gelinen durumda jantlar asiri basit gostermis ve eger oyle jant takilicaksada hic soylemeyi sevmem ama aracim birazcik daha yere yaklasmasi lazim.
Gule gule kullanin.
-
Yazık olmuş güzelim araca, keşke o otoparktan hiç çıkmasaydı.
Kazasız belasız...
-
emeğe saygım her zaman sonsuzdur ama burada gördüklerim katliamdan başka bir şey olmamış.. ilk hali o kadar orijinal bir aracı neden amerikan zencisine çevirdinizki ?
-
-
Maşallah aracınıza. Bence de ilk hali daha güzelmiş
-
Simdi facebooktaki linke de baktim. Araba mutlaka bir v8 makinayi hak ediyor. Bir sonraki asama kesinlikle bu olmali.
Arac toplanirken ne urun kullanildi ? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz ?
Astar
Boya
Vernik vs ?
-
emeğe saygı sonsuz ama ilk hali son haline 10 basar şekildeymiş.safkan bi amerikanı nigga style yapmışsınız
-
aracın klasik havası hayet sportif olmuş, maşallah araca
ama jantlar american torq thrust modellerinden olsa tadından yenmezdi
-
Bende aracın ilk halini beğenenlerdenim, emeğinize sağlık.
Maşallah
-
bence de aracın ilk hali daha güzelmiş ama son haline american torque thrust model jantlar takılıp siyah orjinal rs çizgileri çekilirse daha hoş durabilir. maşallah.