Project c.a.r.s alpha versiyonu görüşleriniz
Evet dün gece gibi internete düştü her ne kadar korsan olsada daha oyunun çıkmasına çok olduğundan merak edip indirdik driving force gt ile oynadığım kadarıyla oyun bir harika :) henüz alphada olmasına rağmen deli gibi oynadım kariyer modunun ilk yarışının ikinci etabında bug olmasının dışında düz yarışlarda sorun yok ancak yapay zeka çok kötü ama oyunun çıkışına 4-5 ay var ve alpha sürümü normal yani :) şu kadarını söyleyeyim oyunu oynamak isteyenler en azından driving force gt direksiyon setini alsınlar çünkü gerçekten sağlam optimize etmişler driving force gt gran turismoya çıkan bir direksiyon olmasına rağmen gran turismo arcade oyun gibi kaldı yanında :) kariyer moduda çok ilginç ilk yarışta bug olduğundan ilerleyemedim fakat başka takımlarla sözleşme imzaladığın ve yarışlarında tıpkı gerçekte ki gibi onlarca tur olduğunu ayrıca araç tıpkı gerçekte ki gibi kırılabiliyor ve benzini bitebiliyor tabii opsiyonel olarak grafik ve seslerde harika turbonun çıkardığı sese bittim resmen :) gerçekten sağlam oyun olarak geliyor online yarışlarda görüşmek dileğiyle :)