Arkadaşlar konu açık askere gittik geldik kafa acildi
Bioxin filan nedir bu tarz sampuanlarin durumu ne yapicaz bu kafaya daha saç var parlak değiliz ama tahminlerime göre 2 yıla parlariz
Cevaplariniz önemli ***** düğün var :)
Printable View
Arkadaşlar konu açık askere gittik geldik kafa acildi
Bioxin filan nedir bu tarz sampuanlarin durumu ne yapicaz bu kafaya daha saç var parlak değiliz ama tahminlerime göre 2 yıla parlariz
Cevaplariniz önemli ***** düğün var :)
bioxcin falan hiçbir işe yaramaz. sadece parayı boşuna harcamış olursun. işe yarayan iki tedavi vardır. biri finasteride diğeri ise minoxidil.
http://www.sactedavisi.com/
Bioxini 3 4 aydır kullanıyorum saç çıkartmadı ama saç tellerini daha sert yapıyor , bu yüzden siz saçınız çoğalmış gibi hissediyonuz :D
Hiç canını sıkma. Sıktıkça daha fazla dökülür.
Bioxin vs de hikaye bu arada.
ileride cidden ihtiyaç duyarsan ekletirsin. taktığına değecek şeyler değil bunlar:)
askerdenden önce elim girmezdi saçlarıma , askerde bir dökülmeye başladı ve hala durduramadık yaklaşık 1 yıldır baya seyreldi ve alnım kenarlardan hafif açıldı. doktora mı gitsek ne yapsak yokmu tavsiyesi olan.
Tam cabrio olmasam da şu an üstü açık araba gibiyim bende. bir arkadaşımın kuzeni Amerika'dan "Kirkland Minoxil" diye bir ilaç getiriyordu ve kendisininde kullandığını ve faydasını gördüğünü söylemişti. before-after fotoğraflarına baktığımda gerçekten işe yaradığına kanaat getirmiştim. Satın almak istemiştim, bana bir parti getireceğini ve ayıracağını söylemişti, ancak şu anda beni tanıştıran arkadaşla görüşmediğimiz için kendisiyle bir daha irtibata geçmedim. İsteyen bir araştırabilir.
Daha askere gitmedim ama bendede var dökülme hemde ciddi boyutta. İş yerinde taktığım baret nedeni ile.
Denemediğim ilaç kalmadı. Ama benim saçlarım ultra yağlı ve dökülmeyi gün aşırı saçlarımı yıkayarak biraz olsun azalttım.
Bazen günde 2 kez yıkadığım bile oluyor. Çözümü bana kalırsa temiz tutmak.
Belki Isırgan özlü bir şampuan vardı Alman malı, o da işe yarayabilir. Ben etkisini çok az gördüm. Diğer kullandıklarımdan bin kat iyidir.
beyler ilk yorumda verdiğim linkteki bilgileri okuyun.
Benimde çok dökülüyor saçım. Bioxin falan bir halta yaramıyor. 4 aydır kullanıyordum , 2-3 hafta önce bıraktım. En sonda sinirlenip girdim banyoya kafayı sıfıra vurdum makineyle rahatladım.
Saçların temiz olması çok önemli mümkünse her gün yıkayın ve yıkarken saçlarınızın ırzına geçmeyin nazik davranın şayet saç dökülmesi sizde genetik değilse sadece bu iki kuralı uygulayarak saçlarınızın dökülmesini durdurabilirsiniz.Ayrıca saçlarınız uzunsa kestirin uzun saçlar ciddi bakım gerektiriyor ilgilenmeyince vitaminsiz kaldıklarından dökülme oluyor.
Rogaine tavsiye ederim. Orginalini bulman gerekiyor ama güvenilir bir eczaneden yada net üzerinden direkt distributor firmayla iletişime geçebilirsin.
Proscar ile destekleyebilirsin ama ben proscar kullanmıyorum yat etkisi var diyorlar.
Güvenilir bir cilt doktoruna görünmek ilk adım olmalı.
Saç ektiren arkadaşlara operasyonu yapan doktor hem yeni ekilenler hem de mevcut saçlar için minoxil tavsiye etmiş kullanıyorlardı, ben de 6-7 aydır kullanıyorum. Genetikte varsa tamamen önüne geçilmiyor ancak "kalan sağlar bizimdir" felsefesiyle bakıldığında bir miktar etkisi oluyor.
Propecia ve minoxil tek cozum. Aynı anda.
açıkcası minoxil bioxin gibi birçok şeyi denedim hiçbir işe yaramadı ve bıraktım dokulsunde ektirelim diye derken birkaç yerde vishy neogenic in yorumlarını gordum çevremdede kullanıp olumlu sonuç alanları gorunce dayanamadım gittim bide son bunu deneyelim dedim
şuan 3 ay oldu hem dokulme durdu hemde kafam eski haline gelmeye başladı
eğer parlamıyorsan bence kesinlikle denemelisin şaka gibi bir etkisi mevcut beni 4-5 ay once gorup şimdi goren şaşırıyor :)
ne yapdıysam olmadı en sonunda iyice kaybettim saçlarımı. evet minoxil filan kullandım yararıda var ama nereye kadar kullanıcam ?
artık kendi haline bırakdım. şöle bir mantık yürüttüm bırakıyım dökülsün ilaca vereçeğim parayla ileride ektiririm :) ölede yapıcam bir abim ektirdi gayatte güzel oldu.
heyecanlandım açıkcası nerden temin edebiliriz birde onu deniyim . kendi haline bırakmışken bunu sölemeniz beni tekrar ümitlendirdi.