http://youtu.be/r7RBGWFHCrc
Siteden bi arkadasimiz modlardan sonra ne kadar hizlandigini merak etmis 0-100 u kac diye sordu, bende firsat bulup cektim.
Custom Garage Cai
PLM TSX race headers
Mugen Catback
225 45 17 Mugen NR jant
İyi seyirler
Printable View
http://youtu.be/r7RBGWFHCrc
Siteden bi arkadasimiz modlardan sonra ne kadar hizlandigini merak etmis 0-100 u kac diye sordu, bende firsat bulup cektim.
Custom Garage Cai
PLM TSX race headers
Mugen Catback
225 45 17 Mugen NR jant
İyi seyirler
Ayrica LPG de denedim ve de otomatik atiyor vitesi :)
hay maşşallah canavara hele o kasayla :)
k24 için çok yavaş kalmış
bu araba manuel olmalıymış.. şanzuman cok törpülüyor performansı.
maşallah kanka
duz vıtes olsa tadından yenmez :)
Maşallah çok iyi abi
bizim arkadaşta stock 2.0 accord var onlar dahamı seri banamı öyle geldi bilmiyorum biraz zorlanıyor araç devir çevirmekte k24 ten daha iyisini beklerdim
Maşallah, ağırlığına ve gücüne göre, gayet güzel çeviriyor, specler işe yaramış bence, stocklarının bu tarz yürüyebileceğini düşünmüyorum.
Masallah.
Cth ibiza cupra ile denermisin komple stock ?
normal bir k24 accorddan çok çok fazla hızlı.Maşallah
K24 accord u 30 km tecrube etmis biri olarak bu cok cok hizli masallah o sanziman ve o kupaya gore cok iyi gitmis
maşallah o vites oranlarına göre güzel çeviriyo bence :)
2.0 accord un şanzımanı daha kısadır muhtelemen bence.
maşallah abi gayet keyifli çeviriyor bence :)
Tesekkurler arkadaslar yorumlar icin, kadrana gore 0-100 6,5 6,7 araliginda gorunuyor. 2.0 accord dahami hizli sanki diyen arkadasa 2.0 accordumuz var sirkette aradaki hizlanma farkina inanamazsin diyebilirim :) standart olarak at nin 0-100 u 8.3. Baya bir hizlanmis bence makine :) 1470 kilo oldugunuda unutmayalim :)
maşallah abi güzel gidiyormuş..:) üstlerde haykıran ciğerine kurban k24ün :D
Ayrica ustune basarak yazayim bazi arkadaslar icin ;deneme Lpg de ve otomatik modta , 200 devir erken atiyor seri modtan :) bagajimda ekstra olarak bir dolu malzeme var :) hafifletme yaparakmi denesem napsam birdaha yakitli felan :D