-
Peugeot 206 Quicksilver 2.0 hdi
-
Teknik verileri nedir aracın aslında projelik gibi görünüyor bilmiyorum pug grubunda durumlar nedir ama ciddi yürüyen 1.4 ler çok gördüm maşallah
-
Maşallah. Ufak tefek kaporta eksikleri var özellikle arka sol çamurluktaki gamze çok sırıtıyor. App plakada şart kazasız belasız abi.
-
Alıntı:
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı
Teknik verileri nedir aracın aslında projelik gibi görünüyor bilmiyorum pug grubunda durumlar nedir ama ciddi yürüyen 1.4 ler çok gördüm maşallah
2.0 90hp 205NM fabrikaayon verisi. Proje için oldukça uygun bir araç. Yurtdışında örnekleri bol. Bu motorların yakıt sistemlerini Siemens veya Bosch yapıyor. Projeye uygun olanlar Bosch sistemli olanlar. İyi dileklerin için teşekkürler.
Alıntı:
sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Ufak tefek kaporta eksikleri var özellikle arka sol çamurluktaki gamze çok sırıtıyor. App plakada şart kazasız belasız abi.
Sol değilse sağ arka çamurluk en çok göze batan. Tabiri caizse "eşek" niyetine bindiğimden motor&mekanik bakımları dışında pek ilgilenmiyorum sağıyla soluyla. Önümüzdeki yaza bende olursa komple boyatabilirim sanırm. Kısmet.
Teşekkürler
-
Farlara bi el atılsa gti tampon bide app ön taraf cok nalet durmazmı :) bence durur. Maşallah
-
yapilsa efsane yurur bu masallah
-
Alıntı:
YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı
Farlara bi el atılsa gti tampon bide app ön taraf cok nalet durmazmı :) bence durur. Maşallah
Zaten bu gidisle bir el atacagim sanirim. Atla deve islerde degil yani :)
Alıntı:
atituti Nickli Üyeden Alıntı
yapilsa efsane yurur bu masallah
Haklisin da su an o tarz islere ayiracak param malesef yok.
-
-
Maşallah abi kazasız belasız :)
Yürüteceğin günü bekliyorum :D
-
geçenlerde de sahibinden de bi 2.0hdi gördüm. gerçek değil yanlış ilan açılmıştır diye düşündüm ama 2lt dizel varmış demek ki :) on numara motor valla bu kasada süper gider...
-
maşallah
Mevlam kaza bela göstermesin ..
-
Arka tampon,boyadaki ufak kusurlar,güzel bir jant ile çok güzel olur.Bir de motorda çok fazla açıkta kablo görünüyor.Kazasız belasız kullanın.
-
Alıntı:
HKN737 Nickli Üyeden Alıntı
o bir efsane :D
Seytan durtuyor benzinliye don diye. Su sira gene kasintim tuttu:D
Alıntı:
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah abi kazasız belasız :)
Yürüteceğin günü bekliyorum :D
Bakim disinda para harcayamiyorum(evlilik var). Gecen biri arabaya dokundurmus donerken, o bile oylece duruyor. Dusun :D
Alıntı:
b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı
geçenlerde de sahibinden de bi 2.0hdi gördüm. gerçek değil yanlış ilan açılmıştır diye düşündüm ama 2lt dizel varmış demek ki :) on numara motor valla bu kasada süper gider...
Su an stock dizellerin (yolda denk geldigim) alayindan hizli. 1050 kg ya bu hacim olunca degisik oluyor :D :D
İlan aciklamasini duzenleyeyim. Demek ki kimse inanmiyor 2.0 olduguna :)
Alıntı:
alirizaatilla Nickli Üyeden Alıntı
maşallah
Mevlam kaza bela göstermesin ..
Alıntı:
immortalboss Nickli Üyeden Alıntı
Arka tampon,boyadaki ufak kusurlar,güzel bir jant ile çok güzel olur.Bir de motorda çok fazla açıkta kablo görünüyor.Kazasız belasız kullanın.
Tesekkurler. Su sira gorsellik vs ile ilgili para harcamayi olanlamiyorum. direksiyon derisi bile eskidigi halde oyle kullaniorum.
Kablo tesisati vs. hersey yerli yerinde. Normalde kocaman bir plastik kaplamasi var ama aldigimda yoktu. Uyguna bulursam alir takarim. O zaman sadece yag cubugu yag kapagi ve 1 tane hortum gorunuyor
-
Alıntı:
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı
Su an stock dizellerin (yolda denk geldigim) alayindan hizli. 1050 kg ya bu hacim olunca degisik oluyor :D :D
İlan aciklamasini duzenleyeyim. Demek ki kimse inanmiyor 2.0 olduguna :)
dizel olmasına rağmen hafifmiş valla :) benim araba bile 1075kg kuru ağırlığı. ilanlar içinde de en güzel senin arabanmış abi... binsen de satsan da hayırlısı olsun diyim şimdiden...
-
-
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
-
Alıntı:
b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı
dizel olmasına rağmen hafifmiş valla :) benim araba bile 1075kg kuru ağırlığı. ilanlar içinde de en güzel senin arabanmış abi... binsen de satsan da hayırlısı olsun diyim şimdiden...
Araba hafif, bende hafifim. iyi geciniyoruz :)
Acele olmamakla birlikte satip model yenilemek istiyorum. En azindan 2010 ve ustu dizel bir araba geciyor icimden. Hayirlisi tabi.
Alıntı:
Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı
Maşallahı var.
Merci :)
Alıntı:
-Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Eyvallah. Allah razi olsun.
-
masallah eren allahkaza belaz vermesin işallah
-
Alıntı:
okn84 Nickli Üyeden Alıntı
masallah eren allahkaza belaz vermesin işallah
Eyvallah Okan. Allah razi olsun kardesim.