Arkadaşlar temiz 4-5 sene bineceğim güvenlik paket 1.6 ies arıyorum satmak isteyen yada etrafında satmayı düşünen varsa irtibata geçebiliriz.
Printable View
Arkadaşlar temiz 4-5 sene bineceğim güvenlik paket 1.6 ies arıyorum satmak isteyen yada etrafında satmayı düşünen varsa irtibata geçebiliriz.
Güvenlik paketli olmasada olur diye düşünürsen eğer ilk sahibinden ilk plakası orjinal 168bin km de düşürülenlerden değil landirenzo tüpü yeni takılmış muayne yeni 3parça boyalı kaputta tavanda boya olmayan ies var sürpriz yumurta değil anlicağın abi sahibinde filan ilanıda yok 22 bin düşünüyorum fiyatı bileyler daha indirim yaparım
Araç bir abimizde ben temizliği konusunda kefil olabileceğim için linki paylaştım, fiyat konusunda bir şey söyleyemeyeceğim malesef.
Abi acele etme, sabırlı ol. şuanda 'temiz ies' şeklinde olan ilanlardan daha temiz makyajsız vtec2'yi o ilanlardan daha ucuza buldum yakın zamanda.
Orj. 117bin de 95bin'e kadar düzenli servis bakımlı tüp bile takılmamış vs di hatta.. Demem o ki sabredersen ve sahibinden'i sürekli takip edersen ies'i 19-20 maks. 21 civarına vtec'i 23 25 arasında bulursun.
konu hala güncel ve acil ***** sitede ilanı olmayan çevrenizde satmayı düşünen varsa özelden yazabilir