Arkadaslar hayirli geceler olsun goorin bros hayvan figurlu şapkalardan orjinal olmak kaydiyla nereden bulabilirim bilmiyorum internetten siparis vermek istemedim orjinalligine güvenebilecegim bi yer bulamadim dogrusu yardim ederseniz sevinirim
Printable View
Arkadaslar hayirli geceler olsun goorin bros hayvan figurlu şapkalardan orjinal olmak kaydiyla nereden bulabilirim bilmiyorum internetten siparis vermek istemedim orjinalligine güvenebilecegim bi yer bulamadim dogrusu yardim ederseniz sevinirim
Goorin Bros'ta hayvan figürlü moda bu yazdı ve bitti bence boşuna 100-150 TL gömmeyim.
Ben BEYMEN'den almıştım yaz başı.
istinye park'da sadece şapka satan bi mağaza var ordan almıştık.. çeşit baya fazla
Ulan şu forum nelere kadir, hayatımda duymadıgım görmedigim bir şeyi daha gördüm :) İnşallah kısa zamanda bulursunuz.
modaya çok uzak olduğumu birkez daha anladım :) tek bildiğim harley bot ve deri ceket başkada bi halt yakışmıyor zaten bana.bulursunuz insallah istediğinizi
kanyonda'ki sadece şapka satan bir mağaza var orada istinye parkta birde beyoğlu centro'da adidasın yanında ki mağazada
Hiç bir espirisi yada özelliği yok.. normal bir şapka kanadalı bir firma aslen bunlar işte amerikada bir kaç ünlü kafaya takınca meşhur oluyorlar.. gerard butler, black eyes pieced grubu falan.. ordan yürüdüler.. normal şapka bir esprisi yok.. aliexpress de 5 -10 dolara replikaları var..
IstiyePark Hat Quarters'ta gormustum ben muhtemelen vardir hala.