nette bikaç yerde dolaşırken bu gece 12 den sonra lpg'ye 25 kuruş indirim olacağından bahsediliyordu doğruluğu varmıdır bu haberin?
Printable View
nette bikaç yerde dolaşırken bu gece 12 den sonra lpg'ye 25 kuruş indirim olacağından bahsediliyordu doğruluğu varmıdır bu haberin?
Şu an milliyete baktım 25 krş yazıyor %99 doğrudur
ilaç gibi ama mg az
Tüm yakıtların diğer ülkelerde olduğu gibi dahada inmesi lazım , ama biz bindirimli kullanıyoruz :D
düşse nolacak araba binmeye korkar olduk yoktan ceza yemeyelim diye yakıtı düşür cezayı % bilmem kaç arttır oh ne güzel koyunlar uyusun daha
lpg kac tl olmus onu bılen varmı beyler
ben 2.27 den alıyordum bu indirim olursa baya baya ilaç olur :)
Ben de en ucuz Sefaköy'de ki Milangazdan alıyorum 2.36ya. İndirim olursa iyi olur, haftasonu uzun yol yapacağım :)
2.80den satış yapan Shell şu an 2.54 olmuş,
2.64den satış yapan Opet şu an 2.30 civarlarına düşmüş :)
Geçen gün küfrettim ya forumda heralde .... :/:/
ben uzun zamandır göztepe köprüsündeki BP'den 2,33'e yakıt alıyorum.. Her yerde 2,70 sadece Göztepe BP ucuzdu o kaça indi acaba.. :D
indirim yapılırken diğer ülkere oranla az yapıldı eleştirileri var haklı olunabilir ama dolar kurundan aldığımızı unutmayalım
şu an bütün emtialar da düşüyor ama dolar yükseldiği için biz onu o kdr farketmiyoruz
Istanbulda 2.43'ten aldığım yer 2.29 olmus. Sakarya'da 2.27'ydi, 2-2.05 lira civarına inmiştir, gidince göreceğiz :)
Ham petrolde %25 e yakın düşüş var, bunu pompa fiyatına yansıtmayan tek ülke bizizdir herhalde.