TTnet pişmanlığı , Yardım ??
Herkese iyi forumlar ;
2-3 aydır TTnetten arıyorlardı ve taahhütünüz --.--.---- tarihinde bitecek , kabul ederseniz taahhütünüz yenilenecek ve internet bedeliniz .. TL olarak faturanıza yansıyacak gibisinden konuşuyorlardı.Tam olarak hatırlamıyorum ama 70 liraya yakın bir bedel söylemişlerdi.Kabul etmezsem 101.0 lira olacak demişlerdi.Buraya kadar her şey normal ( fiyatlar haricinde ) .Fakat her aradıklarında ( 5-6 sefer ) ısrarla bu fiyatları kabul etmiyorum.Eski fiyattan olacaksa devam edeyim olmayacaksa taahhütüm bittiği an ilişkimi kesin benim dedim.Tamam beyefendi siz biraz daha düşünün biz sizi tekrar ararız dediler her seferinde.Son konuşmalarımda artık kesin bir dille taahhütüm bitince benim internetimi kesin otomatik yenilemeyin 101 lira ödemeyeceğim hatta oraya not alın işlem başlatın gibisinden talimat verdim.Tamam bitmeye yakın arayacaklar zaten sizi otomatik 101 lira yapmazlar ararlar bilgilendirirler,sorarlar dediler.Son 1 aydır arayan soran yok.Bugün fatura geldi 101 lira :)
Şimdi ne yapmam gerekiyor.BTK ya mı tüketici heyetine mi nasıl bir yol izleyeyim fikirlerinizi bekliyorum.