önceden verildi bilmıyorum arattım bulamadım nasıl becerdi bunu merak ettim dogrusu
http://www.akilli.tv/haber/-trafik-c...cevirdi_792313
Printable View
önceden verildi bilmıyorum arattım bulamadım nasıl becerdi bunu merak ettim dogrusu
http://www.akilli.tv/haber/-trafik-c...cevirdi_792313
Trafik Vakfı denen haraç kesicileri. Hiç ama hiç haz etmiyorum şunlardan.
ee nolcak şimdi bu ?
Sever misin sabaha mı bırakırsın..
arabanın motor yağı mı aktı ?
Arabayı haşat ettiler . Yazık
nasıl becermiş acaba üstün başarı gerektirir böyle işler lastiğe birden takmada mı kaldırdı acaba ?
2 teker kurtulmuş 2 si takılı kalmış... rezil adamlar!!! daha dün gördüm Reno9 u ön tekerleri üzerinde sürüyorlardı, vites de takılı, takır tukur sürüye sürüye götürdü, trafik suçu ayrıdır, bu suça arabaya eziyet ederek ceza kesmek ayrı!!!
kes cezanıı yolla bune yaa ...
onu bunu bilmemde videoyu çeken ciddi prof yani :) gereklş tüm kanıt ve bilgileri paylaştı bununla çok güzel tazminat davası açılıp aracın yenisi alınır sanki :)
videoyu çekenin elleri dert görmesin bilinçli insan başka oluyor.
ciddi trafik aksatmayan kısımlarda park yasağı var diye, araç çekme o kadar saçma bir sistem ki yaz cezanı belgele fotoğraf video ile yolla makbuzu.
yolu tıkayan işgal eden şekilde olanları al götür ama gerisi çok garip ve saçma.
sıralı 6-7 araç var tek tek alıp götürene kadar dünya zaman geçiyor ve yeri gene doluyor.
Apt girişimize koyan aracın, plakasından araç sahibini bulup çekmesini söyleyebilen polis niçin burada bu olanağı kullanmıyor hayret ediyorum
vay öküzler vay
bunların beyinleri yakarak uzaklaşmış kendini.
ınsallah onu o hale getırenın de basına aynı olay gelır acısı cıkar ınsan da vıcdan olacak vıcdan
inşallah gerekli yaptırımlarla karılaşırlar.
şu an dha ya mail geçtim
onlar için haber niteliği taşıyorsa akşam haberlerde izleriz
Valla maltepede işler böyle, evimizin onundan 1 haftadır park edılı olan aracınızı bir anda cekebılırler! Adamlar kafalarına göre istedikleri aracı çekiyor! Özellikle stadın altından dragosa doğru giden cadde çok riskli, park halindeki aracınızın yanına yaya yolu tabelası takip aracınızı cekebılırler :) başıma geldi aman diyim maltepede dikkat etmekte fayda var!