-
magnundan Lamborghini çıkan kız
-
-
Fotolar görünmüyor beyler, Allah insana şans verecek işte.. 1 trilyon para mis gibi..
-
Şimdi görünüyor değil mi?
-
-
-
-
ne link nede resimler açılmıyor.
ama çok guzel bı duygu olsa gerek inş bir gün bize de cıkar :)
-
direk Sahibinden ana sayfa çıkıyor.
-
-
dh de konusu vardı yedek talihliymiş bu kadın asıl talihli çubuğu kaybedince bu almış:D
-
Kız da bayağı gençmiş :D o değilde lambo çok iyi ya ne vardı bize çıkaydı hıammına :( neyse en azından gençmiş güzel olur para :D
-
-
Ulan satsan bi türlü, satmasan bi türlü..
Orta gelirle binmek zaten imkansız.. HEralde elim ayagım birbirine girerdi.
-
19.500 TL yıllık vergisi olan bir araca biner miydim satar mıydım herhalde çok düşünürdüm :D
-
Arabanın boyasında çizikleri fark ettiniz mi ? Yıkamacıda fırçayla yıkatmışlar heralde alınca hemen :)
-
Alıntı:
Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Ulan satsan bi türlü, satmasan bi türlü..
Orta gelirle binmek zaten imkansız.. HEralde elim ayagım birbirine girerdi.
Sadece vergi bağlamında bakmayın olaya, 110.000 TL veraset intikal vergisi altında devlete ödemen gereken bir miktar var. :)
-
Plakasız gezer, İllegal spec takılırım yemişim vergileri:) o değilde, çubuğu kaybeden asıl talihli şimdi hangi psikolojide acaba.
-
acaba magnum bunu anahtar teslimmi veriyor? yani devrini yaparken nasıl yapıyorlar? Sanırım bunun teslimatı sırasında bu tarz araba satın alan galericiler kuyrukta bekleyip ucuza kapatıyorlardır işi? Bütcem olsa denerdim hani benim aklıma gelen herkesin aklına gelir :)