oncelikle selam herkez ben bu sıteye 2011 yılında uye oldum uyelık surem boyunca bu sıteden bırsuru arkadas dost cevre edındım herkezle bır tıcaret yaptım hepsınde saglam alısverısım oldu kımseye laf yada soz getırecek bı durum olmadı sattıgım malında her zaman arkadasında durdum taki alicandan 206 yı alana kadar bu adam ban dost gorup yanlıs yapan bır ınsandır ..
acık ve net konusuyorum asla alısverıs yapmayın bı ankara sevmıyomus adamıda bız dost bılıyomusuz ..
gelelim konuya
ıkımız aramızda konusurken araban nasıl dıye sordum cok ıyı dedı corsa gsi felan gecıyorum dedı bende sohcu sattıktan sonra dizel bi araba alcaktım yenı projeler ıcın baktım alıcan oyle dıyınce hazır araba nıye almayım dedım fıyatınıda ona gore verdım 18.000 e maal oldu dedı ok dedık ama gıttıgımde araba basıncı vermıyodu yazılım yap dedım kendısı yazılım ısıyle ugrasıyo suan ustundekı yazılım en son dedı maf ta hata var dedı o yuzden basınc gormuyosun dedı maxı hakan abının sattıgı boost cut tan alırsan sorun ortadan kalkacak dedı ok dedım bende arabayı getırdım boost cutu aldım olmadı :D saflıgıma yanıyorum aglıyacak halımıze guluyoruz sonra bu kendı ne gıttı antalyadan pd130 cordoba aldı ama benım paramla aldı hakkımı keısnlıkle helal etmıyorum .. gelırken ugra dedım bu arabayı hallet yok mok dedı ısrarıma dayanamayıp geldı burda tekrardan yazılım yaptı cin cihaz ıle basıncı acamadı maf tan dedı yıne bı arkadasımın fıesta tdci getırdım onun mafını soktum temız sıkıntısız maf taktık yıne aynı gece 12 oldu lastıgı yarılmıs bıde gecenın o yarısı lastıkcı actırıp ucretsız lastık taktırdım hala safım bana bıde peak ı gosterıp 1,5 bastım dedı hadı bakalım dedık ınanmıs gıbı yaptık olum sorun ne dıyorum bılmıyorum dıyo sen bu arabayı yaptın mı dedım yaptım dedı sen bılmessen kım bılecek dedım bılmıyorum dedı
bunları sıze nıye anlatıyorum benım madurıyetımı sız yasamayın dıye bu adamın yaptıkalrından kımse memnun degıl
daha oncede kaplama yaptırdım bı arkadasıma 3 ayda catladı 1100 tl dedı 1000 tl verdık o kaplamaya
yanı ben yandım sız yanmayın dostlar gıdıp kazıklanmayın bu adama
motorun son halı bu
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...0cbc2b6afcf8b0
4 gozde buı parca var cozemedık olayı ne oldugunu ?
emme manıfoldu erımıs arabayı alaı 1000 km oldu daha
mazot gerı donusum hortumları kırılmıs 1 cı goz mazot dolmus
turbonun agzı bı sekıl olmus
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...23c0a58e86f514
suan turbo garagede arabam eyvaz ve ali usta ılgılenecek arabamla
allah ızın verırse en ıyı sekılde cıkacak arabamız tekrar soyluyorum sakın bu adamla calısmayın dost gorunup kazıklar sızıde bılgınız olsun
sıtedekı emre daglada yanımdaydı arabayı gordu ne oldugunu sadece allahından bulsun dıyorum colugundan cocugundan cıksın ınsallah ...