-
Civic Si EG9
Merhabalar uzun süredir forumu takip edemiyordum,uzun süredir aramakta olduğum Civic Si'yı çok uzun uğraşlar sonucu Mart ayı içerisinde buldum ve şimdi sizlerle paylaşmak istedim, Bu kasa çok farklı olduğu için çok seviyorum her yerini. 94 senesinde Tr'ye kimi 14 kimi 17 adet geldiğini söylüyor e o zaman buda onlardan biri :) 94 Model Sedan Klima+Sunroof+Manuel+Kol Dayama+Bardaklık gibi extrası olan bir araç,Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.
Antalya'dan Selamlar..
-
-
-
.
-
Maşallah aracınıza Allah kaza bela vermesin. Gördüğüm en güzel sedan Si'lardan biri.
-
-
,
-
-
Canlıda da gördüm Maşallah nazar değmesin Araba sürekli cilalı ;)
-
Allah nazarlardan, kazalardan saklasın. Maşallah :icon_tup::icon_tup:
-
maşallah kazasız belasız.konu başlığını görünce heyecanladım bi anda tr de eg9 mu varmış diye.keşke de olsaydı.tek eksiği o kalmış sanırım iyi günlerde kullanın.
-
Maşallah çok güzel duruyor kıvamında
-
hay maşallah eski sahibi ibo yakın arkadaşım gözü gibi baktı sende öyle titiz bakarsın inşallah. bir elin beş parmağı arasına girebilcek temizlikteki si lardan biridir. kazasız belasız :)
-
maşallah cok beğendim bende.
-
MaşAllah çiçek gibi böyle güzel Eg'ler hiç bozulmasın..:)
-
Herkese Çok Teşekkürler İyi Yorumlarınız İçin Sağolun
-
Herkese Çok Teşekkürler İyi Yorumlarınız İçin Sağolun
-
Hay maşallah bu ne temizlik. Kazasız belasız binmeniz dileklerimle..
-
Masallah kazasiz belasiz.cok yakin arkadasima 2kere hatcback aldik.hic masraf cikarmadi bize yururude guzeldi ben seviyorum mu araclari.