sea car detailing uygulamaları
Ãöncelikle herkese merhaba kýsaca kendimden bahsetmek gerekirse 15 yýlý aþkýn süredir detailiýng iþinine gönül vermiþ biri olarak çeþitli firmalarda görev aldým *********** gibi firmalarda kendimi geliþtirdim fakat bu tür yerlerde genelde standart uygulama yapýldýðý için detailing iþini daha profesyonel seviyelere taþýmak istedim özellikle 2000 yýlýndan sonra deðiþen araç boyalarý nano teknolojik ürünleride beraberýnde getýrdi bende bu alýþa gelmiþ standart uygulamalarýn dýþýna çýkýp her aracýn boyasýna rengine ve aracýn durumuna göre farklý nano teknolojik ürünlerle demo çaýlsmalarý yaparak bu iþi býraz daha üst seviyelere çýkardým ve araç sahiplerine daha kalýtelý hizmet vermeye basladým. forumda paylastýðým resimleri ve uygulamalarý kaldýrýp tek býr baslýk altýnda paylasmaya karar verdým ve böylece gereksýz daðýnýklýðý ve zaman kaybýný önlemiþ oldum amacým sizlere daha kalýtelý býr hizmet sunmak umarým bu bilgiler faydalý olacaktýr þimdiden herkese tesekürler iiþyerimde verdiðim hizmetler 0539 205 1490