-
35 KAN 77 '94 Doğan S
-
Far karartma dışında çok şık olmuş..
Maşallah..
-
Valla takdit ettim, bu aracı orjınale cevırıp kullandıgınız ıcın. Ama far karartma cidden olmamış. Gule gule kullanın
-
5 bacak SLX jantlarına flanş atınca güzel duruyordu. Benzeri bu teneke janta da yapılabilir :)
-
bi mirafiori bulamadın kendine ama bir türlü doyamadın da tofaşlara :)
gerçi iyi ilerleme kaydettin, artık doğru uygulamalar yapıyosun araçlarına.
iyi günlerde kullan kardeşim ;)
-
Çok zevkli adamsın kardeşim maşallah adama doğan şahin sevdirirsin :)
-
sade güzellik olmus masallah :)
-
maşallah çok güzel olmuş araç :) far karartmayı baya beğendim ben.belki siyah yerine gunmetal olabilirdi. keşke piyasadaki şahin doğanları bu şekil yapsalar :)
-
ilk fotoğrafla sonraki arasında dağlar kadar fark var, çok güzel olmuş. Lastiklerdeki yanak boyası ayrı bir hava katmış :)
-
berkant aracın cok guzel kardesim herseyiyle on numara masallah kazasız belasız
-
Maşallah farlar orjınal kalsaydı daha şık olabilirdi.
-
Maşallah far karartma olmasa da arabanın güzelliği unutturuyo :) Gerçekten çok beğendim kazasız belasız kullanın :)
Bir de şey sorayım o jant kapakları veya diğer modelleri sanayilerde bulabiliyor muyuz, bana da rüzgar gülü diye bilinenden lazımda ondan soruyorum bir de fiyat alabilirsem :) Tekrardan maşallah.
-
MaşAllah geleceğin en büyük dekorcu adayı:) Slx jantlarıyla hoş olur öylede kullan
-
maşallah evrim geçirmiş ilk haline göre :)
-
Maşşallah Berkant güle güle kullan :)
-
Herkese teşekkür ederim yorumları için elimden geleni yapmaya çalıştım,Farları isteyerek kararttım far çerçeveleri solduğu için aracın plastik parçalarıyla uyum sağladığını düşünüyorum ama evde yedek 1 takım farlarım duruyor.
-
Maşallah kazasız belasız dokunuşlarla kendine gelmiş , orjinal farlarla nokta olur önden nokta olur
-
-
MaşallAh arac satılıkmı acaba.