Kapora Dolandırıcılarına Dikkat Edin!...
Printable View
Kapora Dolandırıcılarına Dikkat Edin!...
hayırlı olsun güzel araba maşallah :)
Fotolara bakınca içim üşüdü :) maşallah güle güle kullanın fd6 iyidir :)
Güzel araç hayırlı olsun abi film çekilse daha hoş gözükür yenge açısından da sorun olmaz.Allah kaza bela vermesin.
araç güzel maşşallah bu arada araba donmuş ya hava kaç derece :)
Teşekkür ederim Allah razı olsun...
Teşekkür ederim... Dün günlük güneşlik idi bugün böyle :)
Filmi düşündüm aslında şu arabaların peşine düştükleri zaman vazgeçtim resimlerde takılı değil ama arkalarda bod perde var.
Teşekkür ederim. Hava sabah işe gelirken 1 derece falandı. Dün güneşe aldanıp yıkattım onun etkisi sanırım :soru:
Heu gidi elazig :) gule gule kullanin masallah
Maşallah , kazasız belasız
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim :) Donanım olsun görünüş olsun gidiş olsun segmentinde en beğendiğim araçtır Fd6'lar :)
Abi Buralımısın Elazığ'da mı yaşıyorsun
Maşallah abi kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Maşallah Gakko'ya. Kazasız, belasız ve de (Elazığda bolca ceza yiyen biri olarak) cezasız sürüşler :)
Teşekkür ederim Elazığ'da bulundunuz mu yazdığınızdan burada okuduğunuzu yada askerlik yaptığınızı çıkardım :)
Amin Rabbim hepimizi kazadan beladan korusun...
Teşekkür ederim. Normal insanlar arabayı almadan araştırır ben aldıktan sonra araştırdım çok şükür ki doğru karar vermişim :)
Doğma büyüme okuma her türlü elazığlıyım, elazığda yaşıyorum :) sen elazığda mısın?
Teşekkür ederim. Amiiin :)
Teşekkür ederim. Elazığda nasıl beceriyosun yav ceza yemeyi 10 yıllık ehliyetli şoförlük kariyerimde bir park cezası yedim elazığda :)
hayırlı olsun gakko maşallah
güle güle kullan gakko :)
maşallah, kazasız belasız.
maşaallah hemşehrim, kazasız belasız :)