https://www.youtube.com/watch?v=n5NyPxtfOX0
Printable View
örnek olsun bize helal olsun
Cidden helal olsun :D
yolda araba ittirmeye adam zor buluruz helal olsun vallahi
adam oranın mafyası galiba :D
adamlarda yardımlaşma bızde olsa beter olsun der gıderler ...
Gecen sirket arabasinin akusu bitti takviye kablom olmasina ragmen tam yarim saat kimse yardim etmedi en sonunda dayının biri durdu keske durmasaydı bi takviye yaptık kufur yemedigimiz kaldı,ornek olsun bize.
Koskoca cruze 25 beygire düşmüş :D
Helal olsun. Diycek laf yok.
iman power
Kendi milletimize laf ediyoruz ama Ankaralı arkadaşlar bilirler, son zamanlarda arabam bozuldu vs bahanesiyle para koparmaya çalışan tipler türedi. Oldukça sık yaşanan bi olay Ankarada. Diğer illerde durum nedir bilmiyorum ama bu sebepten yol ortasında bu şekilde kalan birisi için durmadan önce 5 kere düşünmek gerekir oldu.
Güldürdü akşam akşam :D Birlikten kuvvet doğar :)
helal olsun valla, taa nerelerden çıkardılar arabayı :)
Adamlar da azim var :)
Bana da benzer durumda yurdum insanı yardım etmişti. Üst başlarını hiçe sayarak yerlere yattılar, yönlendirdiler, çektiler vs. Sonuç olarak gece gece kaldığım yerden kurtardılar beni. Ben de aynı şekilde birini görsem yardım ediyorum, eminim çoğumuz da eder. Türk insanının en sevdiğim huylarından biri bu.
Kesinlikle katılıyorum.
Yukarıdaki bi arkadaş Ankarada dolandırma olaylarından örnek gösterdi fakat bu videoya bakarak bütün Rusların melek olduğunu çıkaramayız çok iyi biliyoruz nasıl insanlar olduğunu ayrıca araç yolun ortasında kalmamış bildiğin bahçeye uçmuş bu bir senaryoya ancak Arka Sokaklarda olur.
Kesin vodkalı kafalar..
Ayrıca kesin olaydan sonra bir bara gidip kurtardıkları adamın hesabından 2-3 er shot minimum vodka içmişlerdir diyorum ben :D
Bütün rusya toplaşıp bir araba çıkarmış resmen :D