Arkadaşlar geçen gün bi arkadaşın gti a bindik 99 model 206 gti orjinal modifiyesiz ruhsatta 163 beygir olarak geçiyor iyide gidiyor. ben ilk defa gördüm böyle birşey varmı yoksa yanlış mı yazılmış orjinal 137 beygir değilmiydi ?
Printable View
Arkadaşlar geçen gün bi arkadaşın gti a bindik 99 model 206 gti orjinal modifiyesiz ruhsatta 163 beygir olarak geçiyor iyide gidiyor. ben ilk defa gördüm böyle birşey varmı yoksa yanlış mı yazılmış orjinal 137 beygir değilmiydi ?
136 yazacagina 163e basmis :)
sade 130 olması gerekmıyomu?
138 hp onlar..
yalnış yazılmış..
ama 138 gibi gitmiyor. ondan çok çok hızlı
163 hp ye şaşırmışınız sonra olasılıkları söyleyenlere de karşı çıkıyorsunuz ... nedesek işlemez burda..
en iyisi siz bence bi dyno ya gidin en temiz sonuç çıkar ortaya :)
benim vtec crx de 90 hp yazıordu :D
Piskoz olmuşunuz siz :D
YOksa benimde HP yazmıyor yinede gidiyor :D :D
Yanlışlık vardır. Zati bu HP nin yazmasında bi anlam bulamıyorum :)
Hadi cc vergi muhabbeti ama..
bende de 124 yazıyo :D
benim de bir arkadaşımın 90 model 11 flashın ruhsatında flash s yazıyordu...senelerce 90 yılında flash s in daha ürün gamına dahil edilmediğini,rainbow ve fairwaylerle beraber 93 yılında çıkartıldığını anlatamamıştım...halen zamanında 90 model flash s inin olduğuna inanıyor :D ...
ben arabyı üstüme dewralırken tanıdık bi abim war ona gitmiştim.ruhsata yazarken bilgileri hp yi kaça yazayım demişti.bende orda neyse o değilmi demiştim.istersen 400bile yazarım demişti:D
denızlı plaka bı 206 gti vardı bırgun yolda denk gelmiştim saxoyla adamla tanıştık adamın ruhsatında 18o hp yazıyordu...ben ona 136 hp desemde o ınatla nasıl olur 18o benımkı canavar canavar dıyordu:)