e36 3.20 i ile deneyeceğim arkadaşlar. Benim araba multiair stock bravo. e36 da ise bildiğim kadarıyla filtre ekzoz var. uzunda ve kısada n'olur sonuç ? (e36 nın kondisyonunu falan bilmiyorum)
Printable View
e36 3.20 i ile deneyeceğim arkadaşlar. Benim araba multiair stock bravo. e36 da ise bildiğim kadarıyla filtre ekzoz var. uzunda ve kısada n'olur sonuç ? (e36 nın kondisyonunu falan bilmiyorum)
E36 manuel mi?
Bence çekişmeli olur, balon mu değil mi Fiat'ın 140 bg i belli olur :) Oyum Bravo'dan yana gidiyor.
Ben 1.6 tdi ile 160 kadar yan yana gidiyorum e46 ile
3.18 e36 yetişemiyor bile bence bravo geçer
kaçlık multiair bu ?
bende bravo geçecektir diye düşünüyorum. e36 lar hakkında çok bi bilgim yok ama nedense 1.8 2.0 ları gitmez gibi geliyor...
e36 daki cahil arkadaş benim araba 2200 motor hem de bmw , 1.4 fiat nasıl geçecek beni diye havalanıyormuş , bu akşam deneyecektik işi çıkmış. yarına kaldı. şakacı bir araç değilse ciddi olarak alırım zaten.
e 36 nın sağlığı sıhhati yerinde mi. bu onemli. kısa da basarsanız dizel in torku öne geçecektir ama uzun da tersi olabilir. dediklerim sağlıklıysa olur. bitik bi e 36 dan bahsetmiyorum. uzun mesafede orta halli bi 3.20 seni geçmeye yeter. ama kısada avantaj sende olur.. geçtim demek istiyorsan uzunda deneme derim..
araç multijet değil , multiair :) yanlış okudunuz sanırım. torqu : 230 nm 1750 d/d
Sağlıklı olursa belki uzunda geçer.İmkan vermiyorum 320i ye.
ben size olacakları söyleyeyim naçizane..:)
eğer drag yapacaksanız yani 0 dan kalkacaksanız; bmw arkadan itişin avantajı ile sizden daha iyi kalkar ( 100 lerce defa önden çekişlilere karşı bmw kaldırmış birisi olarak yazıyorum)
ilk 2 vites aşağı yukarı yanyana olursunuz bmw 3 e attığında arayı açarsınız ..( en büyük handikapıdır 2 yi 80 de bitirp 3. vitese neredeyse 4000 li rpm lerden başlaması e36 3.20 nin)
lakin 5 viteslere gelindiğinde yarış sürüyor olursa bmw canınıza okur:)
tabi sağlıklı bir e36 dan kastım..
az önce denedik. sıfırdan kalkışta kafa burun kalksakta 2 ye çektiğim anda arkada kalıyor. 140 a kadar 2 direk açtım. sonra bıraktık. 40 - 140 yapalım dedik , durum yine aynı oldu. ama bmw biraz daha yakındı sanki 40 - 140 ta.
varsa mersinde denemek isteyen deneriz. marka model farketmez , maksat eğlence olsun.
Tarsustayım hafta içi iletişim kurarım biraz eğlenelim
tabi deneriz , özel mesaj atarsınız.