Belli başlı yerler var mı önericeğiniz iphone la olduğu kadar çekicez artık veya profesyonel çeken arkadaşlar varsa o daha güzel olur
Printable View
Belli başlı yerler var mı önericeğiniz iphone la olduğu kadar çekicez artık veya profesyonel çeken arkadaşlar varsa o daha güzel olur
Gece fotoğrafları için saat 10 dan sonra Nata veganın açık otoparkı beyaz ışık var.
Anıttepe anıtpark akşam beyaz ışık var. Trafik ışıklarının ordan çıkış yapabilirsiniz.
Gündüz fotoğrafları içinse 50 yıl parkı, yeşillik isterseniz imrahor mahallesinde yol kenarında çekim yapabilirsiniz.
Geniş alan lazım ise sıhhiyeden şaşmaza giden yolda radarı geçtikten sonra köprü geliyor , köprünün sağından içeri girin daha sonra tekrar sağa dönüp içeride yıkama var. Zaten bir tane yol var onu takip edin baya geniş bi otoparka çıkarıyor. Ortam güzel. ( Birazcık ıssız :D )
Benim çekim yaptığım mekanlar bunlar. Kolay gelsin
Zorbey eyvallah kardeşim bende nasipleneyim
ek olarak eski hipodromu öneririm
Ayrıca photo day yapabilirsiniz. D3200 var elimde gelebilirim bende
Ben de bu hafta sonu katılabilirim Canon 60D 18-55 ve 50mm 1.8 lens var
ben bu hafta sonu musaıt degilim malesef
Bana her hafta sonu uyar ayarlarım bi şekil
haber bekl,iyorum o zaman
makıne d7000 bu arada
Benim elimde kit lens ve 135 mm var. Buradan haber ederseniz bende gelirim
50. Yıl parkında buluşulacaksa gelebilirim bir aksilik olmazsa, 75-300, 17-85, 28-80 Lensler var. :D
Ben de katılırım, makina yok ama istek var sizlerden bilgi almış ve tanışmış olurum, he birde arabam var hevesle çekim bekleyen
Beyler haber verin mutlaka gelelim tanışalım. Ufaktan Ankara buluşması gibi olur.