-
Vtk Si vs Clio RS
Civic Si D16A9 motorlu "Vtk Si" Serkan kardeşimizin üzerinde 2-3 yıldır uğraşıp kademe kademe ileri götürdüğü bir araç.
Henüz egzantrik ve forged piston olmamasına rağmen ezber bozuyor.
Denediğimiz Rs gayet sağlıklı giden ama üzerinde henüz pek bişey olmayan bir araba, şimdi onun için bişeyler yapıp hızlandıracaz..
Specler:
Vtk Si
1.7 Hacim
Port polish
filtre,egsoz,yazılım ve yağlama işinde bazı değişiklikler..
Clio RS
Filtre,egsoz
https://www.youtube.com/watch?v=Txi3...ature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=Txi3...ature=youtu.be
-
Maşallah, çok beğendim, güzel çeviriyor :) Ankarada mı araç ?
-
helal olsun çok güzel devirleniyor..
-
-
Maşallah Sİ'a çok güzel devirleniyor sesinden soluğundan belli.yalnız beni yanlış anlamaz iseniz birşey söylemek istiyorum Çok sağlıklı bir filtre egzoz rs bu kadar geride kalmamalı.Özellikle ki 75 km/h bandında basıldığında.Fakat Si'ı çok beğendim emeklerinize sağlık maşallah.
-
Maşallah Sİ gerçekten hızlı olmuş
-
bu araç direk kprolu typerla denesin onuda geçebilir belkide rs i böyle geçiyorsa kadir abi
-
Maasallah Vtk ya. Denediklerin duyunca direk 3 boy oldumu dedim :D
Angarada kpro lu tayyar varda bizmi denenedik :D
-
maşallah Sİ ye dahada iyi olur inşallah D16A9 un bu seviyelere gelmesi benı çok sevindiriyor.
-
Kprolu typer , Stock rs i nokta eder,
Vtk eski hali ile fn2 typeR ile aynıydı, şimdi rahat geçer,
-
Maşallah , Serkan abide beklemiomuş bu kadar geçmeyi ,kamera açısı değişmiş hemen:)
-
Maşaallah kadir abi vtk formunda yine..
-
d16a9 dan 200 hp mi cıkarttın kadır abı ? :D
-
Bu Sİ başka Sİ :)
Kamera açısını görünce şaşırdım bende ama sonuç tahmin ettiğim gibi :)
RS kadir abinin elinde canavar olacak ona eminim abi :D
İki aracada maşallah abi
-
Melii, ciğerim Arabanın sahibi Serkan ne yaptıysa kendi yaptı:) 170hp rahat vardır, ama torku yüksek baya o kesin:)
Emre, RS iyi olacak inşallah yiğenim :)
-
maaşallah si ın sesi bile farkılı cıkıyo
-
sıkıştırma oem mi,kısa,egzantrik yaparsa f-h-e ep3 ile yürür o zaman bu araba :)
maşallah
-
Biraz sıkıştırma var ama öyle abartı değil, bu yaza high comp.forged ve egzantrik gircez
-
hangi pistonu takabileceksiniz bayabi araştirdim öyle çok sıkıştırma arttıracak piston bulamadım 11 cr cıkarda ustu zor gibi