2014 passat cc sahibiyim arkadaşlar daha önce aracına yay ya da coilover uygulamaları yapan arkadaşlarım var mı ? Konfor yol tutuş olarak hangi marka önerirler ?
Printable View
2014 passat cc sahibiyim arkadaşlar daha önce aracına yay ya da coilover uygulamaları yapan arkadaşlarım var mı ? Konfor yol tutuş olarak hangi marka önerirler ?
Güncel olsun dayılar .
Ben eibach prokit taktım. Resmen arabamdan soğudum. Görüntü çok güzel, sürtmeden olmadı. Yol tutuş bozuldu, araç langırt lungur oldu
r-line daha alcak vs. falan değilmi
Bende ön ve arka tam 4 Cm düştü. Maksimum 1 ay dauanabildim
4 cm düşürdüyse eibach sportline dır.Ya da sahte eibach filan dicem ama bilemedim
Takmayalım mı yani ? :)
H&R nasıldır ?
30mm 25mm orjinal eibach bul arabana uygun tak kardesim bence. Hic dusunme bile. Benim arac 235 40 18 jantlarla harika konforluydu. Ve cokta guzel yol tutuyodu. o kadar araba sahibi oldum passat cc kadar hic bi arabamdan zevk almadim. benimki 2.0tdi dp Egzoz chip vardi. Cok guzel arabaydi :)
Yok ben direkt reel cevap veriyorum. Zaten biliyorsun yaylar 3-5 cm diyede ayrılmıyor. Ben yay öncesi ölçtüm. Tüm çamurluk üst noktalarım düz zemine 61 cm uzaklıktaydı. 4 ü de aynı. Takma sonrası bu ilk etapta 58cm e düştü. 1.5 ay sonrada bu 56.5 cm lere kadar düştü.
h&r de passat cc yayı 4'lük kullanan arkadaşım var memnun ... yay takıpta konforu bozulmayan kim varki_
Ben vw ccye orjinal vw aksesuari spor yay takardim
2.5cm dusuruyor yaklasik olsrak ve 700lira servis fiyati var
Konfordanda kayip asla olmuyor
Motorunuzu yazarsaniz kodunu bulabilirim :)
Anil servis yaylari seni tatmin etmez benden demesi biliyorsun yay olayinda cok arada kaldim hatta 3 konu daha acsam herhalde forum toplanip bana yay hediye ederdi:):):) vogtland aldim aldigim icin demiyorum konfor dahada artti ilk etapta istedigin kadar dusurmedi önleri sonra kesmeden pres yaptirmadan aşagiya aldirdim simdi basiklik yeterince bilmiyorum senin arac icin vogtland varmidir h&r yanindan gecemez h&r takili golf7 ye bindim yanindan gecmez vogtlandin