https://www.youtube.com/watch?v=QQZrYJKRwUI
Printable View
Hayatımda gördüğüm muhtemelen de göreceğim en pürüzsüz ivmelenen M50 oldu bu araç. Zannedersin fabrikadan böyle çıkmış. Sürüşteki başarınız ve tecrübeniz de her halinizden belli oluyor. Tebrik ederim. Lütfen devamı olsun bu aracın dahasını görmek istiyoruz.
çok teşekkür ederim. yavaş yavaş geliştiriyoruz emeği geçen faf vana hasan başkara .fatih şahin dedeoğlu bmw metin dede . gazi afşar a ve onurdata onur özfırat a teşekkürler
Maşallah Tohan Abi emeginize saglik cok begenerek takip ediyorum.
Fazlasiyla begendim masallah
Nazar degmesin.
Ondeki motor zx-10 mu ?
Maşallah cok keyifli yürüyor
Kısaca specler turbo ve basınc nedir ???
M50 3000cc nonvanos ekzantrik yok kol yok yay şapka yok piston saplama conta var gt4094r Turbo 1.5 bar
maşallah Tohan abı saglam adımlar ıle cok ıyı ılerlıyorsun :)
Evet zx 10 du önden basmıştı tam yetiştirken rev limit :) 6ileri lazım
Lambo ile trafikde denk gelip dalga geçen e30 vardı.ona benzettim arabayı.maşallah çok güzel yürüyor.
O araç zaten :)
yurt dışında sanmıştım bu videoyu :D maşallah
Ne kadar stabil gidiyor maşallah ya. Daha motor ici tam yapılıp 2 bar falan bastığıni düşünemiyorum :icon_tup:
Maşallah zevkle izliyoruz videolariniz :)
Ozel degilse o denemedeki 100-200 sureniz kac saniye öğrenebilirmiyiz.
Maşallah agbi onur la beraber cok ugraştınız arac icin şimdi ise ekmegini yiyorsunuz :)
100-200 4.8 çıkıyor yanlız hafıza kartı probleminden dolayı dbn alamadık sadece fotosu var ama en kısa zamanda tekrar ölçüp yayınlarız
6-7-8 dese 500km/h taş :D
Boyle birinin abisi teyzesinin arabasi olmadimi kimsenin ilgisini cekmiyor osuruktan lunch videosu koysa birisi 4 sayfa agzinizin suyu akar Himina..Tebrik ederim.bu arada arac sahiplerini emegi gecenleri..