-
UC STI - CECO and 2015 ZX10R
-
Maşallah kardeşim harika ikiside ağız tadıyla güle güle bin :)
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kardeşim harika ikiside ağız tadıyla güle güle bin :)
:) saol kanka allah razı olsun.
-
Maşallah. İkiside muhteşem görünüyor. Kazasız belasın binersiniz inşallah.
-
Alıntı:
B-T-K Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. İkiside muhteşem görünüyor. Kazasız belasın binersiniz inşallah.
teşekürler kardeşim saol.
-
efsane ikili :) maşallah...
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
efsane ikili :) maşallah...
hangi ikili :)
ceco -subaru ?
ceco - zx10r ?
yoksa :( zx10r -subarumu :)
-
ceco kardeşim MAŞALLAHHHHHH YAAAAA:))))benim zx-10r da 15 güne teslim alacağım inşallah.benimki 30.yıl abs li:))motor gelmiş z moto ya:))zx10r bambaşkadır bambaşkadır:)))tekerin yere düz bassın:)))ben 2013 636 ıle dbn süre almıştım:)zx10 ilede alacağım inşallah:)))
-
saol kanka allah raazı olsun sende biran önce kavusursun inşallah evladına :) havalardan dolayı doya doya bi gaz açamadık ama tepkimesi kullanışı virajı iyi ;)
-
cecom ilk işin ön dişliyi 1 diş küçük takmak olsun:))alacağın sonuca inanamazsın:))dişliyide servisten 2003 z 1000 ön dişli al oem:))o 16 diş ve diş dipleri kaucuk kaplamalı sessiz çalışıyor oem candır:))valla motor çok güzel resimler beni benden etti:)))SÜPERSİN:))
-
Alıntı:
zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı
cecom ilk işin ön dişliyi 1 diş küçük takmak olsun:))alacağın sonuca inanamazsın:))dişliyide servisten 2003 z 1000 ön dişli al oem:))o 16 diş ve diş dipleri kaucuk kaplamalı sessiz çalışıyor oem candır:))valla motor çok güzel resimler beni benden etti:)))SÜPERSİN:))
moruk şuan için sadece bi mono kapak aldım yaza ufak ufak başlayacagız bizim jam da joker (cem) ile :D söylediğinde aklımızda olsun ;) power com. shıfter vs vs
-
cecom cem e selam söyle:)))desene 3 tane zx10r olacağız.onada birkaç parça takacağız havalar düzelse gelecek bana,sende atla gel onla:))havalar düzelsinde:))
-
Alıntı:
zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı
cecom cem e selam söyle:)))desene 3 tane zx10r olacağız.onada birkaç parça takacağız havalar düzelse gelecek bana,sende atla gel onla:))havalar düzelsinde:))
havalar bi düzzelsin içim içimi yiyior zaten basar geliriz moruk bana uyar :)
-
-
2' sinede maşallah Allah kaza bela vermesin
-
Instagram'dan 4 gözle takip ediyoruz :) her ikisi de mükemmel, iyi günlerde güle güle kullanın Cengiz bey ...
-
Maşallah Ceco ikiside cıncık cıncık :)
-
Maşallah İnstagram'dan da sizi takip ediyorum. Allah kaza bela vermesin. Makineler resmen ateş ediyor.
-
ikisinede maşallah.Allah kaza bela vermesin