-
AL Civic 1.4is
-
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Çıta haricinde herşey güzel.
-
Maşallah balköpüğüne :) ön tampon lip istiyor, bir de bagajdaki çıta sırıtıyor :) bu renge uyumlu de güzel bir jant seçimi ile benzersiz olabileceğini düşünüyorum :)
Allah kaza-bela vermesin :)
-
Hayırlı olsun kardeşim nazar değmesin :)
-
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız zamanla nokta atışlarla daha da zevk verecektir :)
-
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
-
Maşallah kardesım kazasız belasız
-
masallah öne ek koy tadından yenmez:)
-
Maşallah bu zamanda iyi denk getirmişsin :)
-
Kazasız belasız olsun Meto iyi günlerde kullan:)
-
güle güle kullan koca yürekli tosun :D
-
Hayırlısı olsun Met face ve instagramda takip ediyorum maşallah kazasız belasız :)
-
masslllah kazasız belasız kullanmak nasip olsunn ...
-
Tekrardan maşallah metinim bagaj üstü çıtayı bencede sök :)
-
güzel araç kazasız belasız bin aracı honda performanstan başka b,r yere götürme hondada ve esnaflıkta son nokta onlar ;)
-
maşallah baya diri duruyor. güle güle kullan. çıtayı sök diyenlerdenim ben de ama uzun süredir orada duruyorsa sökmek istediğinde boyaya zarar veriyor. yerine başka birşey bulmadan sökme bence. aynı çıtadan bende de var oradan biliyorum. spoiler alıp öyle iptal edicem.
-
Kardeşim kazasız belasiz yeni gördüm konuyu daha maşallah bu renk bu kasaya gerçekten yakışıyor usdm ledsiz stop tak Bnce ama özellikle ledsiz tak arkası arabanin kkaderini değiştiriyor bnce Tabi :) asr sub frame beaks bar lar ile totoş ck fena olur :) buluşma konusunda bnm konuya cvp verdim kardeşim:)
-
Maşallah;lip gibi ufak eklemelerle daha da güzel olur.
-
hayırlı olsun ön tampondaki orjınalınde sıyah olan yerlerı (sis yeri) sanırım boyacı boyamış siyah yaparsan daha ıyı durur