Merhabalar
Ay başı yavaştan planladığım bazı şeyleri yapmaya başlayacağım inşallah.
İstanbulda bu işler için kimi önerirsiniz arkadaşlar ?
Printable View
Merhabalar
Ay başı yavaştan planladığım bazı şeyleri yapmaya başlayacağım inşallah.
İstanbulda bu işler için kimi önerirsiniz arkadaşlar ?
En hızlı 206'lar hangi garajdan çıkıyorsa orasını önericem tabiki.
Emre Magic tabii ki:) Hayırlısı olsun bizim arkadaşlarda Sonic 106yı getirecekler denk gelebilirsiniz randevunu al başlasın proje kazasız belasız şimdiden:)
Abi mevzu tamam, garaj magic olucak o kesinleşti :)
Havalar toparlasın, inşallah gidicez. Yaptığı 206 lar belli zaten onlar ve sizlerin bir çok referansı fazlasıyla yeterli.
Listeyi toparlamaya çalışıyorum kafada, gerisini Murat ustayla halledicez artık
Aracını turbolarsan intercooler benden hediye olur.
bayburtlu herşeyden evvel bu tip modifiyelere girişmene sevindim , inşallah dilediğin gibi olsun herşey.
ne yaparsan yap tek kişiye ellet arabanı , magic referansları güzel ,hayırlısı olsun.
Magic Murat ustayı bende tavsiye ederim biz İzmirlerden ona gönderiyoruz :) Hayırlısı olsun inş.
Bence bi akşam çıkıp gazlayalım :)
Eyvallah kardeşim sağol, fakat turbolamayı düşünmüyorum. Şuan için gerek duymuyorum, intercoolerin fena ama gördüm :)
Teşekkürler abi, dediğin gibi tek kişiden yanayım bende zaten ve aracı alıp ordan oraya dolaştıracak vaktimde olmuyor zaten.
Magic performance için karar kılındı şuan için, geriye kalan sadece bütçeyi ayırıp işe girişmek olucak
İlk etapta düşündüklerim ve yeterli gördüğüm işlemler, Forged piston, port polish işlemi, 17/77 kısa, son olarakta açık hava filtresi
İzmirlerden gelince haberim olsun abi, görüşelim :) Tşekkür ederim bu arada
Hemşerim takipteyim inşallah istediğin gibi bi sonuç çıkar ama magic kucumsencek yer değil adinin hakkini verir diye dusunuyorum
magic iyidir 206 konusunda.
ITB li beyinli egzantrikli 2.2 hacimli bir RC olması dileği ile