Teması Otomobiller olan yarısmamızın Puanlama Kuralları şu şekilde;
1. Puanlama 10/10/2008 - 12/10/2008 (21:00) tarihleri arasında devam edecektir.
2. Oylamaya katılmak isteyen üyelerimiz, yalnız 1 (bir) kez oylama hakkına sahipler.
3. Oylama yapan uyelerimiz 1 kez oylama yaptıkları surecte, begendikleri fotograflari en cok begendınden en az begendıgine gore 3 numara vererek sıralandırıcaklardir.
4. Fake ID ile puan verdigi anlasılan uyeler "Hilecilik" adı altında siteden uzaklastırılacaktır.
5. Açık oylama yapılacak, foruma 10 mesaj atmış her üye katılabilecek, en başarılı bulduğu 3 fotografı sırasıyla belirtecektir.
6. Üye'ler kendi fotograflarına puan veremeyecekler.
7. Puanlamayı asagıdakı sekılde yapmayan uyelerin puanları gecersız sayılacaktır.
8. Puanlama yapmak ısteyen uyelerimizin begendikleri fotografların ait oldugu uyenin nickini yazmaları yeterlidir.
Puanlama:
* 1. foto 5 puan
* 2. foto 3 puan
* 3. foto 1 puan
- Beraberlik durumunda, daha fazla birincilik alan fotograf kazanacaktır.
Yarısmaya katılan butun uyelerımıze cok ama cok tesekkur ediyorum ve herkese basarılar dılıyorum. Dost, akraba, es, dost, kanka degil, guzel goren gozler kazandırsın diyerek oylamayı huzurlarınıza sunuyorum.
Herseyi gayet net acıklagıdımı dusunuyorum ama yınede kafanıza takılan sorularınız olursa bana PM yoluyla ulasabılrısınız.
Bu başlık altında Oylama mesajının harıcınde gereksiz mesaj atılması kesınlıkle ve kesınlıkle yasaktır.