https://www.youtube.com/watch?v=2FJPjoBWJBk
520D Stock dur tek Jantlar m5 18 inc
420D Yazılım + Egozda Uygulama mevcutur :)
Video Gece sanayi bölgesinde trafğin olmadı saatlerde cekilmiştir trafiği etkilemek icin...
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=2FJPjoBWJBk
520D Stock dur tek Jantlar m5 18 inc
420D Yazılım + Egozda Uygulama mevcutur :)
Video Gece sanayi bölgesinde trafğin olmadı saatlerde cekilmiştir trafiği etkilemek icin...
Lastik sesleri disinda hersey guzeldi :)
video başarılı da, insan sıralı 6 sesi duyamayınca bmwden tuzsuz yemek gibi oluyo :)
Kesinlikle katılıyorum :)
insan nası kıyar 420 ye :)
Bence bu araçlarla bu hareketler saçmalık.
yeni kasalar çok dengeliyaa çok hoşuma gidiyo
ben cesaret edemiyorum bi yere patlarız diye gayet başarılı m4 m5 gibi mahş
Kıymasanız daha iyiymiş 4 e :)
nasıl kıydınız ,saçmalık, esefle kınıyorum !!!
şaka lan şaka :D ben böyle yorumlara çok şaşırıyorum. adam napsın koynuna alıp yatsınmı ? hiç mi eğlenmesin . istediğim gibi binemiceksem niye alıyom ? bu hareketlere apaçilik diyenler vardır yada yazık günah diyen ... bence güzel eğlenilmiş biraz daha güçlü olsa tam tadında olucaktı . elektronik diff varmı ?
[QUOTE=rebel;7773951]nasıl kıydınız ,saçmalık, esefle kınıyorum !!!
malesef bende bilmiyorum kamera benden sadece :)
direksiyonu arada salsa daha vahsi seyler cıkıacakmıs ama su bile gayet iyi. F kodlu kasalar aynen Onurun dedigi gibi cok oturaklı oldu
420D yazılımla bence tadından yenmeyecek araba. Güzel video olmuş elinize sağlık.
2L Diesel BMW'lere hastayım, yazılımı yaptınmı torktan *** sağ sol devamlıı...
Direksiyonu bu kadar sıkı tutmaya gerek yok
Göbekler veya dönüşlerde ters açıyla başlasalar daha güzel şeyler çıkarmış
Bide galiba kışlık lastikler var aman bi sonraki video yazlıklarla olsun başım ağrıdı vıyık vıyık geri kalan herşey gayet iyi
4'ün direksiyonu gayet güzel çoğu kez canlı denk geldim fsm bulvarında..
Ama arkadas ortamından olsa gerek ciddi gereksiz hareketlerini gördüm..Bebek arabalı,çoluk çocuklu yayaların dibinde dönmek yakışmıyor
Elin oğlu neler yapıyo böyle hay maşallah :D