-
BS Fn2 k20/k24
daha çok rodaj sürecini içeren ufak bir video düzenledim, fazlasıyla amatör tadında umarım begenilir.
ufak bir değişiklik dışında aracımız bitti ayarı vs.herseyiyle tamam. setup şimdilik açıklamayı düşünmüyorum blok k24 olarak toparlandı. Powershop Maha dyno henüz hazır olmadığından Eyüp Duygun (ecutuned-dynodynamics) ayar yapıldı, eski setup uzerine nekadar guclendiğimiz suan için muamma, maha dyno elektrik bağlandığında ölçüp paylaşıcam.
Teampaşaoğlu ekbine, Yüreğir Tekeli kardeşime teşekkürler. Eyüp Duygun ayrıca teşekkürler..
Tüm rodajı beraber geçirdiğimiz Cem ve Okhan uzman kuzenlere, test pilotumuz Alper Duymaz a eyvallah biradeler :))
https://www.youtube.com/watch?v=bZLR...h8G1gh7c2IHRVg
-
hadi bismillah kankim istediğin gibi oldu inşallah
-
abi hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur, kazasız belasız sorunsuz binersin.
maşallah.
-
Maşallah.nazar değmesin inşallah.
-
Muhteşemdi aynı muhteşemliği devam ediyor.
Maaşallah.
-
Sesi yine kulakların pasını silmeye devam ediyor maşallah
-
Abicim hayirli olsun tr de degil avrupada teksin yeni videolarini merakla bekliyoruz Allah nazardan saklasin..
-
Serhat abi maşallah kesene bereket..Paşaoğlunada teşekkürler ciddi emek var..
-
Sana helal Serhat ne azimli Adam ciktin masallah see mukemmell fn2lere hayat veren adam
-
-
Maşallah Serhatcım ağız tadıyla binip gazlaman dileğiyle. Çok uğraştırdın Allah nazardan kötü gözden sakınsın.
-
Ohoh pek güzel olmuş. Güle güle kazasız belasız.
-
gözün aydın güle güle bin k24 üne serhat:icon_tup:
-
type-r senınle sevıyoruz :)
masallah, kazasız belasız..
-
insallah istedigin gibi olur abi kendi aracimmis gibi sevindim
Fn2 de rakipsizsin
-
Hayırlı olsun yeni setup inşallah en güzel şekilde sorunsuz kullanırsın.
Kesene bereket.
-
Masallah moduk 1 tur verde canini alayim :)
-
serhat masallah insallah istedigin gucleri elde edersin
-
video tam tadında olmuş bs type r özlettimişti kendini. herzamanki gibi maşallahı var.allah kaza bela vermesin yeni setup hayırlı olsun.