Sizce en az yakan araçlar hangileri arkadaşlar 20,000ytl ye kadar bi araç almak istiyorum depoyu fulledikten sonra bidaha gözüm görmesin istiyorum sizce ne almalıyım fikirlerinizi almak istedim teşekkürler
Printable View
Sizce en az yakan araçlar hangileri arkadaşlar 20,000ytl ye kadar bi araç almak istiyorum depoyu fulledikten sonra bidaha gözüm görmesin istiyorum sizce ne almalıyım fikirlerinizi almak istedim teşekkürler
Emre sınıf olarak ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben bir dizel yaris kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim. ciddi az yakan bir araç.
hergün en az 60 km yapıyorum şantiyeye gidip gelicem sınıf önemli değil bende otomatik benzinli colt var 240 ykr yakıyor yeni çıkan bi clio var onu inceleyen varmı
eger kucuk sinif dusunursen ;
Peugeot 207 1.4hdi
Sinifi buyutiyim ama genede az yaksin diyosan ;
Peugeot 407 2.0hdi :)
2side coook cok az yakan araclar .:)
Citroen c3
40ytl ile 250km fiat bis :D
şantiyeye gidip gelicem diyorsan kesinlikle dizel symbol al. parçası bakımı ucuz ve piyasada en az yakan dizel araçlardan biri. konfor çok olmasada işini görür. piyasada bol olan bir araç. 2. el değeri kilometresi çok yüksek bile olsa değerli. eğer biraz daha lüks ve konfor istersen şeklide fena olmasın dersen Fiesta daha akıllı bir seçim. symbole göre biraz daha fazla yakar. fakan daha güvenlidir. parçaları sybole göre pahalıdır.
cnm sen gene düşüncenden vaz geçme al bi c2 dizel yok üstüne daha az yakan
:):) ozaman ben araştırdım en uygun araba az yakan 4 kapı dizel vergisi az palio 2005 model 14 bin ytl ortalama 80 binle 120 bin arası ki motorlar 500 bin rahat yapıyor şehir içi 150 160 bin lira yakıyor
Opel ve Fiat ile isim olmaz demissin ama bence aynı fiyatlara 8v eski teknoloji yerine 16v tercih etmek daha mantıklı olurdu.
Yakıt tüketimleri de düsük, chipli bir dizel olarak 5.5lt yakıyor mesela benimki, deli gibi trafikte...
2 tane opelim oldu sanayiden çıkmadılar fiatta kağıt gibi olduğu için işim olmaz şu an clio fiesta focus micra bakıyorum
gel sen yaris al , hem bak ne cici :)
http://img509.imageshack.us/img509/5...s001bh2.th.jpg
evet multimode vites bazen saçmalıyor. düz vites almak lazım.
fiesta veya clio..eğer biraz daha fiyat yükselirse megane2
ben olsam 2. el pick up alırdım 20.ooo fazla oluyor ama hem günlük hem şantiye hem haftasonu için her şekilde kullanılır
c2 c3 207 psa grubu 1.4 dizeller ancak 2.el bulabilirsin.
hyundai i10 1.1 bnzinlide alabilirsin, üstelik sıfır! :)
hyundai i10 1.1 bnzinlide alabilirsin, üstelik sıfır! :)
bak bu hoşma gitti hemde otomatik fiyatta güzel :)