-
bir şayin bir e30 :D yer konya
-
2.7 di dimi motor 1. vites dönmek için çabalıyo araba bi bakıma sok arabayı senın 3000 4000 devirde rahat rahat dönmen lazım :) yanlış anlama ben dobra adamımdır yüzüne söliyorum arkandan bu araba leş gitmiyo bu ne falan dicek adam değilim o yüzden yorum yapıyorum :)
maşallah
-
Alıntı:
EKEray Nickli Üyeden Alıntı
2.7 di dimi motor 1. vites dönmek için çabalıyo araba bi bakıma sok arabayı senın 3000 4000 devirde rahat rahat dönmen lazım :) yanlış anlama ben dobra adamımdır yüzüne söliyorum arkandan bu araba leş gitmiyo bu ne falan dicek adam değilim o yüzden yorum yapıyorum :)
maşallah
sen o asfaltı bi gör bakalım dönebiliyonmu sıfır lastikle
yinede yorum için tşkler ;)
-
asfaltı görüyorum güzel sen 2.7 hartge yi bilmediğin için sana öyle geliyo :) yani uzun lafın kısası gerçek 2.7 hartge orda 3.vites sonuna kadar yan yan gider 3.64 difransiyelle
-
Alıntı:
asfaltı görüyorum güzel sen 2.7 hartge yi bilmediğin için sana öyle geliyo :) yani uzun lafın kısası gerçek 2.7 hartge orda 3.vites sonuna kadar yan yan gider 3.64 difransiyelle
diyilmi diyosun yane 2,7 :)
yada ben döndüremiyorum :)
siz daha iyisini ekleyinde görelim ögrenelim :)
-
sizi şöyle alayım ozaman :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/19727-e30.html
hehe öğretmek ne haddimize bizde kendi çapımızda takılıyoruz işte yanlış anlama yazdıklarımı kötü niyetle yazmıyorum yani
-
Alıntı:
ahaha ben bunu görmemiştim surat ifaden bitirdi beni adamım :hehe: ayı koltukta savruluyosun :D
-
insanlık dışı kötü peconla yapamıyosun diye kıskanma puhahahaha
-
Alıntı:
insanlık dışı kötü peconla yapamıyosun diye kıskanma puhahahaha
bu akşam çay ısmarlasana hiç yorma beni benzine arabalara yazık:)
-
Alıntı:
ne guzel donduruyosun bizde ayesk vardı gene beceremedik
-
Alıntı:
biz bu işi bilmiyos sanırsam galiba :D
yok yanlış anlamıyorum sorun yok :)
-
yaa araba 3.25 yasmı utanmadan 3.16 is utan utan :D
-
Alıntı:
325İX Nickli Üyeden Alıntı
ne guzel donduruyosun bizde ayesk vardı gene beceremedik
ayeks le sıfır çizmek zor gibi ama bi tuttumu subaru gibi fırıl fırıl dönüyo :D benim başım dönüyodu yağlama bile sapıtıyo yani heheh
-
Alıntı:
utkucan Nickli Üyeden Alıntı
biz bu işi bilmiyos sanırsam galiba :D
yok yanlış anlamıyorum sorun yok :)
estafurullah bizde bilerek doğmadık çabalaya çabalaya öğrendik işte yavaş yavaş daha çoook şey var öğrenceğim :) inş daha iyi donutsler ve driftler yaparsın kardeşim...
-
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
bu akşam çay ısmarlasana hiç yorma beni benzine arabalara yazık:)
ayıcık cevap bekliyorum :D
-
Alıntı:
estafurullah bizde bilerek doğmadık çabalaya çabalaya öğrendik işte yavaş yavaş daha çoook şey var öğrenceğim :) inş daha iyi donutsler ve driftler yaparsın kardeşim...
tşkler ederim kardeşim zamanla bizde ögrences dönmeyi nede olsa mevlana torunuyuz :p:p
-
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
ayıcık cevap bekliyorum :D
msnden yazdım cvb ını ama yoksun :D gel aksam bekliyom
-
Alıntı:
bende geleyim diyecem amma uısak düşer şimci :hahaha:
-
Alıntı:
işteyim msn açmıyor şu anda sapıttı kompüter. saat kaçta deniyoruz 11 uygunmu :D