Ankara veya istanbulda drift egitimi alabilecegim duzgun bi yer var mi yoksa sokaklarda devam mi etmek zorundayim
Printable View
Ankara veya istanbulda drift egitimi alabilecegim duzgun bi yer var mi yoksa sokaklarda devam mi etmek zorundayim
Drift kulubune gelip egitim alabilirsin kardesim
Trafikte kesinlikle hoşlanmıyorum yapanıda sevmiyorum ama bu işin yeri kulüpler değil. Tamamen aracı tanıman , limitleri bilmen ve kendini geliştirmenle alakalı.
Boş alanları değerlendir. Açıları arttır.
Geceleri boş alanlar vardır oralarda sokaklar öğrenirsin. Bazı şeyler para ile öğrenmek saçma internette eğitim videoları var onları da izlemeni tavsiye ederim.
ısın yerı nasıl egıtım veren kulupler degıl bı acıklarmısınız
açıkliyimmi selçuk :)
bencede paranı çöpe atma eğer gerçekten eğitim almak istiyosan kıbrısta eğitim veriyolar hakkıyla gidip alabilirsin tr de bu işi hakkıyla yapan yok bitane var onlarda dolandırıcı kardeşim uzak dur
Kesinlikle bilinçli insanlarla çalışmak güzel şey. Kulüpleride manevi yönden desteklerim, yanlış anlaşılmasın.
Ama uçurtma uçurmak öğretilmez, öğrenilir.
kıbrısa gıtsın benlık bırsey yok ama egıtım alsın
Düzgün yapılsın her iki metoda da saygım var. Ben biraz eski kafalıyım, öğreten ve öğrenmek isteyen herkese saygım vardır.
benzer örn olucak ama kimse anasının karnında öğrenmedi cilala parlat usulu f&f han ın dediği gibi kendi kendine öğreniceksin
ornek ılerı suruculuk teknıklerınde sol ayak yapma dıye bırsey oldugunu bılmezsen onu kendı kendıne akıl etmen bıraz zor olur sankı :)
kendi kendine ogrenme konusunda belki ütopik olur ama Initial D bunun en guzel ornegi. Sol ayak yapma vs gibi şeyleri de artık herkes biliyor abi azcık ilgisi olan herkes zaten bunları içgüdüsel olarak yapacaktır.
ya bu bence biraz içgüdü ve duygu hissiyat işi. bu arada bi bilgim birikimim yok hep fwd araçlar kullandım kendi çapımda, ama istekli adam her turlu cozuyor bazı şeyleri.
kıbrıs bencede hem fiyat olarakta uygun
Kıbrısta 1000TL ücret karşılığı 2 gün boyunca dolu dolu eğitim veriyoe ibrahim kardeşimiz.kalacak otelinde onlara ait.Sadece uçak biletini alıp gidiyorsun.Düşünürsen özelden yazarım detaylarını
kanka vadinin ara yolları ne güne duruyor :D
Kibristaki egitime suan dahilim. 2. dersimi alacagim. Reklam gibi algilamazsaniz eger dusuncelerimi vs. aktarabilirim. Ya da ulasmak isterseniz okulla ilgili bilgiler verebilirim. Sahsen ben memnunum.