-
Fransa 97
-
Xantia citroen'in çıkardığı en iyi modellerinden biridir. Diğer modelleri gibi bizde tutmaması da ilginç.
Hayırlı olsun. Gayet diri ve güzel duruyor.
2.fotoyu ayrıca beğendim :)
-
maşallah kazasız belasız çok tarz bir araç
-
maşallah allah kaza bela vermesin. citroenler türkiyede halettiği ilgiyi çok geç gördü piyasadaki biçok araçtan eksiği yok fazlası var :)
-
Masallah kazasiz belasiz malesef bilemiyoruz bu arabalarin kiymetini oysa dehset donanimli
-
Sol sisin altındaki Skunk2 etiketini çıkarırsan daha hoş olur bence :) Maşallah tam ağır abi gözüküyo :)
-
maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız :) lip ile filtre gözüme battı benim ama
-
Lip harici on numara beş yıldız maşşallah :)
-
maşallah temiz ve diri duruyor araç.konfor özellikleri olarakta gayet tatminkar. 3.0 v6 sını kullanma şansım olmuştu çok rahat bi araç.
-
ön tampon boyaya ihtiyacı var sanki, Allah kaza bela vermesin güzel araç.
-
Bir komşumuzda var Xantia gerçekten çok sağlam ve güzel araçlar kazasız belasız sürüşler Maşallah çok temiz
-
Ön tampona boya ve güzel bir jant sonrası çok dikkat çekici olur derim..
Güle güle kullanın..
-
Çok keyifli bi araç gözüküyor.Kazasız belasız inş.Motorunu merak ettim? Motor donanım nedir hocam?
-
Çok güzelmiş yav. :) Kazasız belasız kullanın.Süspansiyonun çalışma videosunu da ayrı olarak bekliyorum.
-
Araca maşAllah. Yalnız bir öneri; o filtre orda pek olmamış. Oem tertibata dönerseniz performans olarak ivme kazanırsınız.
-
-
Bu senelerdeki fransızlar çok güzeller cidden, xantia çok beğendiğim bi modeldir ama parça durumu korkutuyor insanı :)
Geyik testlerinde en yüksek puanı alan vatandaş buydu galiba.
Maşallah aracınıza kazasız belasız :)
-
Şahane ya çok kişilikli karakterli bir otomobil..
-
Aracınız değeri bilnmesi gereken bir araç allah kaza bela vermesin gran turismo 4'de 3.0 v6 ile n/a doldurup gezerdim zamanında :)