selamlar
sökülüp takılan spor direksiyonlar nekadar güvenlidir.seyir esnasın pat diye çıkarmı.montajı kolaymı genel olarak bir sorun teşkil edermi kullanıcı yorumlarını özellikle merak ediyorum ve fiyatı hakkında bilginiz varmı?
Printable View
selamlar
sökülüp takılan spor direksiyonlar nekadar güvenlidir.seyir esnasın pat diye çıkarmı.montajı kolaymı genel olarak bir sorun teşkil edermi kullanıcı yorumlarını özellikle merak ediyorum ve fiyatı hakkında bilginiz varmı?
bir diğer konuda sunroof
normal manuel elle açılan bir sunroofu günümüz şartlarına uydurup elektrikli hale çevirebilirmiyiz?
teşekkürler
Direksiyon konusunu ben de merak ediyorum. Çok havalı bi şey ya :D
sunroof konusunu da ben merak ediyorum takipteyim
Abi 106 mı aldın :)
https://www.youtube.com/watch?v=fGp4WRGezd0
,Mekanizmasını gösteriyor abi, fiyatları 100-130 tl bu aparatın
Abı 106nın sunroofu elektrıklıye cevrılıyor. Sanırım clio 2 nın dişli motoru tam denk gelıyordu boyut olarak. Sevki (wekoo) yapmıştı denizlide. Sen yapmak ıstedıgın de haber et gorustureyım sızı fazlaca yardımcı olur.
Benim eski aracımda şuan quick release kiti var, kaç aydır kullanıyor herhangi bir şikayeti yok. Durup dururken çıkacak bir mekanizması yok zaten biraz inceledim fena değildi. Baya da ilgi çekici duruyor. Sanırım bazılarında boşluk yapabiliyormuş direksiyonda, bizim kullandığımızda yoktu.
herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar
sen hariç kemal :D
Elektrikli sunroof GLA'da vardı, gayet güzeldi :)
Direksiyon olayı benimde hayalimdi ama fırsat olmadı.
Quick release in bilyalı olanlarından ziyade frezeli olanlarından tercih edin hiç bir sorun yaşamazsınız.
Sunroof için böyle bir şey yapmışlar
https://www.youtube.com/watch?v=Rl7RbSqEEMA
elektrikli sunroofu tam tersine karadüzene çevirme şansımız da var o zaman.aracım clio 2,zıkkımın sunroofu sürekli bozuluyor.
sunroofsuz araca sunroof takında sorun yok elektrikli zaten ama manuelielektrikliye çeviren yer bulamadım.maslakta sunroof center vardı aradım ama onlarda yapamayız dediler