-
Tohan su pazar gezmesİ 317 kmh
-
Tebrikler, 5 e iyi gecse sonuclar daha da farkli olur sanki. 200-300 verisi nedir aracin?
-
10 numara olmuş emeğinize sağlık
-
Nasil yorum yapilirki buna ☺ maasallahtan baska bisey denmez
-
Abi maşallah hep güzel araçlar yapıyosun bugriders zamanından turuncu vosvos geldi aklıma kazasız belasız...
-
maşallah şanzıman ile ilgili daha iyi birşeyler yapılamazmı hep ordan kaçırmışsınız :)
-
-
Alıntı:
Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler, 5 e iyi gecse sonuclar daha da farkli olur sanki. 200-300 verisi nedir aracin?
vitesler kaçtığı için şu düzgün bir veri yok sorunu halledince ölçmek lazım
-
Abi maşallah severek takip ediyorum kamera açısı falan çok iyi keşke biraz daha uzun olsa izlemeye doyamıyorum :)
Bu arada abi şanzıman için geliştirme olucakmı çok kaybetirmiş :)
-
O güçlerde ne olursa olsun direksiyonu o şekilde tutmanız ecel terleri döktürebilir.Aman diyim.
-
Abi ben heralde 4 pazar ust uste bassam toplamda 317 kmh yapabilirim :D
-
tohan abi tekrardan tebrik ederim
aracın cok kıymetli..
-
insan işi değil. Güneşli bi pazar günü herkes hazır ama 5. vites ortalıkta yok. gerçekten can sıkıcı olmuş. herseye rağmen süper yürüyor tohan abi takipteym
-
üstad amacın nedir bizi arabalarımızdanmı soğutmak :) masallah keyifle izliyorum
-
Abi maşallah ivmelenmesi filan cidden iyi ah bide vitese geçebilse o zaman tam olacak.Bu arada yandan Sedat Peker'e benzettim konu dışı ama :D:D
-
Top speed yaparken ki oturuş, direksiyon tutuş sanki bakkala ekmek almaya çıkmışsın abi. Keyifle izliyoruz. Kazasız belasız Maşallah..
-
bu pazar su nun motor performansı da iyi değil iat 43-45 derecelerde gezidiği için araba 6.5 derece rotarda yürüdü her zaman yarıştığımız yerde iki kişi rahatlıkla 100-200 4.8 yaptığı yerde 5,2-5,4-5,7 sn çıkarttı.
-
maxima turbolu bi dayı vardı o aklıma geldi :) maşallah arabaya bu saatte müslümden kaç kadeh kırıldı dinlettirir
-
masallahh aracınıza sayenızde guzel videolar ızlıyoruz 1. ayak konyaya katılcakmısınız acaba