Hangisidir kredi kartı aidatı vs olmayan?
Printable View
Hangisidir kredi kartı aidatı vs olmayan?
Boş ver Onur hiç girme bu işe :)
Sadece oyun (wow) ödemelerinde vs. kullanırdım kredi kartı hala aynı öğrenci kartım duruyor :)
Her bankanın aidatsız kampanya dışında tuttukları kartı var. Bunlardan alabilirsin. Ziraat genç kart,bonus flexi ya da flexi,adios vs vs..
İş bankasının aidatsız kartı var ona geçin
hsbc consept kartı var garanti flexi kart var akbank kesinti yapıyor arayıp kartı 1 yıl kapatmama sözüyle geri iade ediyo ama en iyisi bence en para kredi kartı gibi kullanıyorsun hesap kartını eft havale ücretsiz
Aidatsız bulabiliyorsanız wing adios ve miles and smiles gibi mil biriktiren bi kart bakın.
Bende hiç bulaşmayın derim.
HSBC advantage memnunum.
aydatsız kartlarda kampanyalardan vs. yararlanamıyorsun. yararlanman için ücret falan talep ediyorlar saçma sapan şeyler var aidatsız kartlarda.
normal kart al aidat yansıyıncada kartı kapattrıcam de puan falan veriler ;)
onumuz ekonomik kriz sakın kredi kartına bulaşmayın hastalık gibidir. ben bilincliyim desenizde bi an geliyor kendinizi 2500 tl ekstre oderken buluyorsunuz. hele hele gelriniz 3000 lerin altındaysa uzak durun
ben bonus kullaniyorum yillik 70 tl ücret yansiyor arayip bunu iptal ettirmek isteyince 50 tl bonus yüklüyorlar sözde uzun zamandir kullandigim içinmiş bu sekilde geciniyoruz
Şu an taksit seçeneği en bol kart bonus açık ara. Aidat kesmeyen kart yok ama ödememek sana kalmış. Ben yeni iptal ettirdim bonusun aidatını kavga dövüş.
Yani öyle internet alışverişleri vs. ufak ödemeler için yani taksit ihtiyacı olmayan şeyler için enpara en mantıklısı.
Xbox store da her ay 50 liraya kadar iadesi de vardı en son.