-
R11 @ Turbo Flash grup N..
-
-
-
meşhur FZB'lerden. Maşallah Ömer, kazasız belasız. Soner ellerine sağlık conem.
-
-
çok hoş arac
eline saglık
-
çok güzel arabaymış
yarışıyormusn yoksa günlükmü biniosun?
-
soner süpersin bu akdar süper olacagı aklıma gelmezdi yolda daha fazla poz vermek isterdim ama dayanamadım ara aara yüklendik :D ellerine saglık kardeşim tekrardan...
-
Alıntı:
PROMINENT Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel arabaymış
yarışıyormusn yoksa günlükmü biniosun?
yok şuan yarışmıyor araç arkadşım garajında özenle saklıyo arada sırada biniyor.ufak tefek eksikleri kaldı onlarıda hallettik mi daha güzel olucak...
-
çok şakalar yapmıştır bu yolda insanlara:)
maşallah yaşına göre inanılmaz duruyor...bakarsan bağ modeli...
-
eline sağlık :)
zmanının hızlı arabalarından ama bunda da durmama sorunu vardı :)
-
Alıntı:
by_hayali Nickli Üyeden Alıntı
eline sağlık :)
zmanının hızlı arabalarından ama bunda da durmama sorunu vardı :)
bunların ön fren disk boyutları biraz daha büyük normal flashlara göre birde bunlar rojinalden arkalarıda disk ama bu aracın arka torsiyon önceden soruy yaşadgından dolayı normal kampanaya dönmüş yavaş yavaş toplucaz... inşallahhh
-
sn. Soner Çevik çok başarılı fotoğraflar elinize sağlık. :)
Özellikle yol üstünde, arka fonda çiçeklerin bulunduğu fotoğraf çok canlı ve çok güzel.
-
Alıntı:
Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı
bunların ön fren disk boyutları biraz daha büyük normal flashlara göre birde bunlar rojinalden arkalarıda disk ama bu aracın arka torsiyon önceden soruy yaşadgından dolayı normal kampanaya dönmüş yavaş yavaş toplucaz... inşallahhh
ne güzel böyle araçlar görünce seviniyo insan emeğinizin karşılığını en ii şekilde alırsınız inşallah kolay gelsin :)
-
teşekürler yavaş yavaş iddasız usulca orjinali gibi yapmaya calışıyoruz işin en zor kısmı r 11 turbo arka torsiyon bulmak ama yapıcaz bi şekilde... :D herkese teşekürler..
-
Çok temiz duruyor iyi bakmışsınız.Araçta extra olarak bir şeyler varmı orjinal basıncındamı yürüyor şuan ?
Fotograflarda çok güzel elinize saglık. İlk fotograflarda iş makinaları aractan daha ön planda olmuş araçın rengi orj kalıp arka planın renklerini azaltsan nasıl olurdu acaba ben yapamıyorum yoksa denerdim :D
-
ist. bayrampaşada ismini çıkartamadığım bi abimizde vardı böle bi araç bu omudur yoksa ?
çok güzel bi araç bunu kullanması ne zevklidir :D plakada süpermiş cuf :D
-
Coki'nin eski arabası,istanbulda az gezmedik bunla polis durdurup incelerdi arabayı :) Maşallah şimdi daha güzel olmuş.
-
İlke nasıl sığdın sen o koltuğa:p:p:p:p