Arkadaslar benzin ucuzlamıs bayagı,ben de bugun alırken farkettim.. Bilmeyenlerin haberi olsun istedim.. :icon_tup:
Arkadaslar benzin ucuzlamıs bayagı,ben de bugun alırken farkettim.. Bilmeyenlerin haberi olsun istedim.. :icon_tup:
eurodizel 2.78 opet'te... kısa süreli bu indirim.. dün varili 67dolara düşmüştü tekrar 70'lerin üstüne çıkmaya başladı.. döviz de tırmanmaya devam ederse pek uzun sürmez..
ben 3.62 den alıyorum 100 oktanı, mantıklı bir fiyatmı hala kestiremiyorum
adanada shell'de 95oktan 3,16 gördüm birkaçgün önce
dün gece 23:50'de BP'den 97 oktan 3.160 dan aldım :)
dogalgaza yuzde 15 zam geldı :)
Gelsin gelsin iyidir ne kadar sömürebiliyorlarsa sömürsünler. 11 koyup 1 ini geri düşmek bence bi anlam teşkil etmiyor.
Bugun az alacaktım mazot, bari fulleyeyim :D
Öğlen 4e kadar zam gelmezse gırtlak doldururum :D bu ucuzluk günlerinde bidonla falan alıp eve koymak lazım :p
dün izmirde 100oktan 3.72 den aldık kırsal mazot aldım dün yine 3.62 idi
bunlar eski dp'nin menderes taktikleridir, o zamanda gazetelere dp önceden haber salardı, elektriğe %35 zam diye, bütün millet ayaklanır, kıyamet kopardı, sonra menderes çıkar, %35 zam olur mu canım, %25 yeterlidir, yazık bu millete derdi :) herkesle alay ederdi ama millet anlamazdı :) allahtan bi tek TSK anlamıştı o dönem :) ama şimdi anlayacak adamı da mumla arar olduk...
arabamız yokya ucuzlar benzın :D