Selamlar,
Hergün Urla-İzmir arası tahminen 60km civarı yol yaparken 22 aylık bebeğimiz bizimle geliyor, cherokee yi sattım geçen ay ve şu an "güvenlik" temalı, çok yakanların arasında mümkün olduğu sınırlar içinde az yakan bir araç arıyorum :)
BMW sahibi olmadım hiç, araştırmaya çalışıyorum ve aklıma bazı sorular takıldı, yardım rica ediyorum tecrübeli arkadaşlardan...
1- E39 kasa 5.20 ve 5.28 modelleri nasıldır? hangisi tercih edilebilir? 99 modellerde çift vanos diye bir tabir var ilanlarda, nedir ne değildir?
2- Compact modellerinin tutmadığını, markaya uzak biri olarak ben bile biliyorum ama 2005 model bir 3.16ti daha mantıklı olabilir mi e39 a göre?
3- Touringler için ne diyorsunuz? acelem yok acaba o tarz birşey beklesem mantıklı olur mu?
5,2 cherokee mi aldığımda burda konu açmıştım "ya evlat olacak ya evlada kalacak" başlığı ile, olmadı ve satıldı :) yani ben zor olur olmaz ayrı konu ama her aracın satılabileceğini düşünen bir adamım, o yüzden fiyat-performans denkleminde bu araçları inceliyorum... farklı tavsiyeleri dinlerim bu arada :)
şimdiden teşekkürler