-
E39 5.25d / MetinEr Photoshoots
-
İlk yorum benden olsun :) Maşallah çekimleriniz çok çok güzel :) emeğinize sağlık .. dikkatlice inceleyince ön plakadaki sıyrıklar ve iç tabandaki hafif kirlilik dışında kusursuz; bu kasada ön tampon-lip-far ve arka stoplar-difüzör-egzoz-bagaj çıtası uyumuna hastayım :D :) araç sahibine de kazasız belasız :) :) :)
-
Eline sağlık kardeşim . Lens 75 300 mü ?
-
e39un hastasyız buda iyi gözüküyor maşallah...
eline sağlk metin
-
maşaalah cok güzel görünüyor kısmet olursa bende düşünüyorum e 39 kasa almayı m tamponlar sonradanmı orjınalmi?
-
Sen bir HardCore garajdan randevu al bence :) Araba kendine gelsin :P Güzel fotoğraflar ama HardCore dan sonra daha güzel olacağına bahse girerim =)
-
Alıntı:
Cagri B. Nickli Üyeden Alıntı
İlk yorum benden olsun :) Maşallah çekimleriniz çok çok güzel :) emeğinize sağlık .. dikkatlice inceleyince ön plakadaki sıyrıklar ve iç tabandaki hafif kirlilik dışında kusursuz; bu kasada ön tampon-lip-far ve arka stoplar-difüzör-egzoz-bagaj çıtası uyumuna hastayım :D :) araç sahibine de kazasız belasız :) :) :)
Teşekkür ederim :)
Alıntı:
aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık kardeşim . Lens 75 300 mü ?
sağol kardeşim
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
e39un hastasyız buda iyi gözüküyor maşallah...
eline sağlk metin
sağolasın Serkan abim :)
Alıntı:
playka Nickli Üyeden Alıntı
maşaalah cok güzel görünüyor kısmet olursa bende düşünüyorum e 39 kasa almayı m tamponlar sonradanmı orjınalmi?
bilmiyorum araç sahibi değilim, fotoğraflar bana ait.
Alıntı:
johnie Nickli Üyeden Alıntı
Sen bir HardCore garajdan randevu al bence :) Araba kendine gelsin :P Güzel fotoğraflar ama HardCore dan sonra daha güzel olacağına bahse girerim =)
Cem abi iyidir, biliyorum :)