kask ve koruyucu ekipman önerileri(detayli inceleme)
imkanlar dahilinde fiyat onemsiz olarak f/p bakimindan uzun omurlu ve optimum performans olarak degerlendirelim.tabiki ucuk fiyatlarlada olmasin. Ekipman birkez aliniyorsa iyi biseyler almali. Her sezon ekipman alamayiz sonucta.Arkadaslar uzun süredir motor kullanıyorum ve artik cc yukselticem. sehirici icin rahat kullanimi ve ekomik olmasi amaciyla er6n alicam. torklu makinalari seviyoru.race tarzim olsada sehir ici dur kalkta ates gibi olmasi ve dusuk kivrakliktan dolayi suanli kategori disi. Neyse konumuza gecicek olursak komple sifirdan ekipman düzmek istiyorun.
Boy 1.80 kilo 80 izmirde yasiyorum.
KASK
Küçük dış kabuklu güvenilir kask?(kafam küçük.uzayli gibi görünmek istemiyorum artik)
CEKET
Full deri istesemde izmirde yasadigimdan yazın isyan etmek istemiyorum. sicak sehirlerde deri sikintili oluyor.yinede almalimiyiz ? Yoksa deri kumas karisik bir modelemi yonelmeliyiz ? Hangi marka model ?
ELDIVEN
Kesinlikle deri ve bilek saran bi eldiven. Alpinstar sp8 hosuma gidiyor. Baska yakisikli ve korumali eldiveneeldiven onerilerine açığım
PANTALON
burda kararsizim diz korumasi pek kullanisli olmadigindan tech90 tarzi kevlar pantolan dusunuyorum. Surtunme dayanikliligi iyi olsada darbe durumunda nasil bir reaksiyon gösteriyor ?
KORUYUCU EKIPMAN
Ceket tek basina nrkadar guvenli ? Icine zirh almalimiyim ? Full omurga sirtlik bobrek ve gogus korumali celik yelek gibi giyilenlerden bahsediyorum . Ornek icon zirhlar ???
BOT
korumasi tartismasiz fakat ilkbahar ve yazin motor uzerinden inmeyen bakkala tuvalete motorla giden biri olarak yazin beni mahvedermi? Alip kenari atmak istemiyorum.ornek yds diablo uzun bot yada muadili ?
Konu umarim detayli test inceleme ve kullanıcı yorumluyorumu odakli olur.
Son olarak kawa er6n kullancisi varmi ?
Mk1 almaktan yanayim.f/p olarak gayet iyi. Fakat yağ yakarmi korkanlardanim. Kullandim acayip dengeli ve kolay geldi.sehir ici icin tatminkar. Torklu ve guzel gidiyor
Uzun oldu ama kusura bakmayin artik :)