-
CFT civic Si K24 over 1000hp
-
-
B>K herzaman derim, olum koşarak ben zaten 14 sn yapıyorum
-
başarılı makineli tüfek gibi :)
-
-
B k dan falan büyük degil yakında görürsünüz hangisi daha büyük ehehheheheeee
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
Hadi bakalım bana meydan okudun herkes görücek B mi K mı diye.
Ha bide unutmadan yaparken 5-6 tane komple şanzıman alın kendinize biliyorsun 200 beygir bile kaldırmıyor K20 nin şanzımanı.
-
youtube videosu izleyemiyorduk
-
Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı
şu an daha, hızlı bir K serisi yok ne türkiyede ne yurtdışında. ne allmotorda ne turboda. B serisinin yaptığı derecelere yaklaşanda yok. belki ilerleyen zamanlarda K serisi kendini gösterir. K serisi teknoloji olarak üstün B serisinden. cft yürütür gibi geliyor:)
-
bence CFT nın red hatch ı ezer bunu :D
-
red hatch in babası blue civicsi dı zaten b18c işte onu yaptılar k20:) vardır bir bildikleri:)
-
TR De Hızlı K serisi var bence :)
-
Alıntı:
KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı
Hadi bakalım bana meydan okudun herkes görücek B mi K mı diye.
Ha bide unutmadan yaparken 5-6 tane komple şanzıman alın kendinize biliyorsun 200 beygir bile kaldırmıyor K20 nin şanzımanı.
ahahahahhaahaaa şanzuman mı ? farketmez o kırılırsa EF yi getiririm gene gecerim seni tatlı cocuk
-
Alıntı:
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı
şu an daha, hızlı bir K serisi yok ne türkiyede ne yurtdışında. ne allmotorda ne turboda. B serisinin yaptığı derecelere yaklaşanda yok. belki ilerleyen zamanlarda K serisi kendini gösterir. K serisi teknoloji olarak üstün B serisinden. cft yürütür gibi geliyor:)
B serisi kaç yıldır var K serisi kaç yıldır var daha yeni yeni turbo olanları cıkmaya başladı CFT dedigin gibi işi götürür gibime geliyor
-
-
Alıntı:
Kaan Nickli Üyeden Alıntı
TR De Hızlı K serisi var bence :)
ondan hızlı b serisi de var bence:)
-
ikisini denetmek lazım ozmn :)
-
-