Speclere methanol yanlis yazilmis rur da methanol yok.
Iyi seyirler
YEN Cupra Vs RUR Golf 1.4 Tsi K04 - YouTube
Printable View
Speclere methanol yanlis yazilmis rur da methanol yok.
Iyi seyirler
YEN Cupra Vs RUR Golf 1.4 Tsi K04 - YouTube
1.4 tsı in 2.0tfsi yanında
Tutunabilecegine inanmıyordum hakli çıkmışım
Kazasız belasız İbo
Maşallah deneyen Araçlara cupra tahmini kaç hp?
burda o zaman 1.5 basmıyorsun o zaman dimi ibrahim ?
ben yanlış bişi soylemedım
bende acık sozluyum ıcımden geldıgı gıbı yazdım
bu arada arabası geçilen herkez bı alıngan olmus
tamam eyvalla araban cok ıyı
kralsın gercek anlamda senın gıbı yuruyen bı 1.4 tsi yok Turkıyede
kazasız belasız
bu arada dukkana gel beklerım her zaman :D
haci simdi soyle bi durum var. rur un aldigi sure 9.6 . Benimde 9.3 flandir. 200 e kadar olan farka bakmak lazim. burda fark cok uzattigimiz icin aciliyor. Diger bir etken bastığımiz yolun egimi -3 den dazla.
Onun disinda RUR un 8.9 suresi var -2 kusur egimde. 100-200 e cok takilmamak lazim.
İbo bir terslik var ben de çözmedim. Anılla bastım aynı zamanda 9.6 ve 9.8 aldım ki aşağıdan bastık ve kafa burun gittik , senle yukardan bastık 9.5 aldım sen anılla bastın goproya göre konuşmuyorum bıraktığı yerdeki çizgilere max 3 boy , benle 5-6 boy en az 3 çizgi var.
Beni yanlış anlama boy kavramnına girmek istemedim ama bir algı yanılması var gopro görüntüyü acayip sündürmüş ki ben de biliyorsun frene bastığınız noktayıda çeken arka çekim video var orda max 1.5 çizgi var gibi bir sürü değişik birşey var.
Özetle benle basarken iyi yürümüi olabilir araban benim aynı süreleri çıkardığına göre ama bu gopro algıda seçiilik yaratmış ;)
maşallah yen e
masallah cupraya güzel yürümüş
Hakan abi 1.4 turbo için bu saniyeler muhteşem. Emeğine sağlık saygı duyuyorum :bravo:
hızlı 1.4 tsi hızlı 2.0 tfsi a karşı :)
güzel deneme oldu herkesin emeğine sağlık ikiside kendi sınıfında oldukça başarılı
hocam deneme saat kaç gibi 1 tır 1 kamyondan başka araç yok ilginç geldi :D
maşallah iki araca da